KTSYD, Levent Tüzemen'i ağırladı

KTSYD, Levent Tüzemen'i ağırladı

Türkiye’nin deneyimli spor yazarlarından ve spor yorumcularından Levent Tüzemen, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde (KTSYD) düzenlenen söyleşi etkinliğinde KTSYD üyeleri ile bir araya geldi.

A+A-

Dernek genel merkezinde düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan KTSYD Başkanı Necati Özsoy, göreve gelirken vadettikleri şekilde, üyelere yönelik sosyal ve eğitim çalışmalarına başladıklarını, bu kapsamda da Türkiye’nin önemli spor yazarlarından ve yorumcularından Levent Tüzemen’i üyelerle buluşturduklarına vurgu yaptı.

KTSYD Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Soyalan’ın moderatörlüğünde üyelere hitap eden spor yazarı ve spor yorumcusu Levent Tüzemen de konuşmasında değişen medyaya vurgu yaptı. Haber kaynaklarının yavaş yavaş dijitale döndüğünü söyleyen Tüzemen, spor yazarlığının da artık sosyal medya ve dijital platformlara kaydığını vurguladı.

Spor yazarlığı ruhunu hiçbir zaman kaybetmediğini dile getiren Tüzemen, 1978 yılında başladığı spor yazarlığında hala bir muhabir gibi çalışmaya devam ettiğini, bundan da mutluluk duyduğunu söyledi.

Kuzey Kıbrıs sporunu yakından takip ettiğini de vurgulayan Tüzemen, Kıbrıs Türk halkının üzerindeki spor ambargolarının kaldırılması için yoğun diplomasi trafiği yapılması gerektiğini vurgularken, kendisinin de Türkiye’deki yetkililerle bu konu özelinde istişarelerde bulunacağını söyledi.

Kıbrıslı Türk spor yazarlarının Türkiye spor medyasında yer bulması için de girişimlerde bulunacağını söyleyen Tüzemen, KTSYD üyeleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Soru-cevap bölümüyle sona eren söyleşinin ardından, KTSYD Başkanı Necati Özsoy, Levent Tüzemen’e plaket takdiminde bulundu.

 

Fotoğraflar / Mustafa ŞENAL

Bu haber toplam 435 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.