KTSYD Kupası’nın sahibi Miracle Karşıyaka

KTSYD Kupası’nın sahibi Miracle Karşıyaka

Yeni sezon öncesi futbolumuzun en prestijli organizasyonu olarak anılan KTSYD Kupası, bu yıl Süper Lig'in iki yeni ekibi Yeniboğaziçi ve Miracle Karşıyaka'yı karşı karşıya getirdi. Miracle Karşıyaka, rakibini 2-1 mağlup ederek kupayı kazandı.

A+A-

Yeni sezon öncesi futbolumuzun en prestijli organizasyonu olarak anılan Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Kupası, derneğin 40’ncı yılında 36’ncı kez Süper Lig’in iki yeni ekibi Yeniboğaziçi ile Miracle Karşıyaka arasında oynandı. Rakibi Yeniboğaziçi’ni 2-1’lik skorla mağlup eden Miracle Karşıyaka, 36’ncı KTSYD Kupasını müzesine götürdü.

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşma sonrasında şampiyon Miracle Karşıyaka’ya kupa ve madalyaları KTSYD Başkanı Necati Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

Maç sonunda spor yazarları arasında yapılan oylama sonrasında maçın adamı Hasan Diyatta seçildi.

ktsyd-kupasi-7.jpg


STAT: Lefkoşa Atatürk Stadı

HAKEMLER: Şakir Azizoğlu, Serkan Özdemir, Cenk Aras Özfuttu

YENİBOĞAZİÇİ: Remzi, Tufan, Ali Ö. Çelik, Berkem, Burçin (74’ Mevlüt), Olgun, Zübeyir (46’ Eray), Ramadan (46’ Mehmet Çağakan), Turgut, Umar, Emmanuel Odafe (64’ Mehmet Göçmen)

M.KARŞIYAKA: Erdoğan, Ali Özbahar (Dk.8 Mustafa Süzgen), Sena, Mehmet Göktaş, Mustafa Vardi (75’ İlker), Ahmet Hatay, Rahmi, Burak Koçar, Hasan Diyatta, Toykan, Pote (51’ Barkın)

GOLLER: Dk.2 Pote, Dk 16 Burak Koçar (Miracle Karşıyaka), Dk.50 Umar (Yeniboğaziçi)

ktsyd-kupasi-4.jpg

ktsyd-kupasi-6.jpg

ktsyd-kupasi-8.jpg

Bu haber toplam 1281 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.