KTSYD ile Kolan arasında işbirliği

KTSYD ile Kolan arasında işbirliği

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği ile Kolan British Hospital arasında sağlık protokolü imzalandı.

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği ile Kolan British Hospital arasında sağlık protokolü imzalandı. Kolan British Hospital tarafından KTSYD üyelerine her yıl gerçekleştirilen sağlık kontrolleri bu yıl da yapılacak.

Kolan British Hospital tarafından bu yıl yapılacak sağlık taramalarında kişiye özel check-up yapılacak. Pazartesi başlayacak check-up programlarıyla ilgili olarak dün akşam Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Konferans Salonu’nda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Oben, Kolan’a teşekkür etti

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği başkanı Çelen Oben her yıl gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin bu yıl daha kapsamlı bir şekilde kişiye özel olarak yapılacağını belirterek bu yıl da sağlık konusunda katkı koyan Kolan British Hospital yetkililerine hem derneğe hemde ülke sporuna koydukları katkılardan dolayı teşekkür etti.

 

Gülmez: “Kişiye özel tarama yapacağız”

Kolan British Hospital başhekimi Harun Gülmez ise dördüncü yılında sağlık taramalarının farklı bir boyutta kişiye özel yapılacağını belirterek bu konuda spor yazarları ile sürdürülen işbirliğinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Gülmez sağlık taramalarının nasıl yapılacağı konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Bu haber toplam 1281 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.