KTFHGD yeni sezon mesajı yayınladı

KTFHGD yeni sezon mesajı yayınladı

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği, yeni sezon öncesi mesaj yayınlayarak sezonun tüm paydaşlara hayırlı olmasını diledi.

A+A-

Dernek Başkanı Hakan Muhtaroğlu imzası ile yayınlanan mesajda dernek olarak futbol kalitesini ve seyir zevkini artırmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacakları kaydedildi.

Mesaj şu şekilde:                                                 

 

“Değerli Kıbrıs Türk Futbol camiası, heyecanla beklediğimiz 2023-2024 sezonu 21 Eylül 2023 tarihi itibari ile başlıyor. Futbol gerek ülkemizde, gerekse tüm dünyada en çok takip edilen, insanları bir amaç ve hedef uğruna peşinden sürükleyen önemli bir spordur. Ülkemiz futbol camiası içerisindeki tüm paydaşlar gibi biz Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği üyeleri de futbolumuzun kalitesini ve seyir zevkini arttırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yeni sezonun herkes için en az hata ile, sağlıklı, dostça ve keyifli geçmesi, hepimizin en büyük arzusudur. Bu vesile ile yeni sezonumuzda görev yapacak olan tüm hakemlerimize, kulüplerimize, futbolcularımıza, antrenörlerimize ve basın mensuplarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.”

Bu haber toplam 727 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.