KTFHGD Genel Kurulu 30 Temmuz’da

KTFHGD Genel Kurulu 30 Temmuz’da

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği’nin Olağan Genel Kurulu 30 Temmuz Pazartesi günü yapılacak.

A+A-

Dernek başkanı Niyazi Nizam imzası ile yapılan açıklamada genel kurulun KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda saat 18.00’de yapılacağı belirtildi. Yapılan açıklama şu şekilde:

“Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği’mizin üyelerine yönelik olarak her yıl Temmuz ayının içinde topladığı “Olağan Genel Kurulu’muzu” 30.07.2018 Pazartesi günü saat 18.00’de KTFF Ahmed Sami Topcan toplantı salonunda gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde bizlere destek veren değerli spor basınımıza, spor camiamıza ve üyelerimize çok teşekkür ederiz.

Kıbrıs Türk futbol hakemliğini, bir vizyon eşliğinde günün koşullarına göre uyum sağlamaya yönelik faaliyetlerin devamlılığı esas alınacaktır.  Özellikle, hakemlerimizin CONIFA kupasında sergiledikleri performans, Kıbrıs Türk Futbol Hakemliğinin hangi aşamaya geldiğinin göstergesidir.

Futbolumuzun diğer paydaşları ile bir sinerji yaratarak, ortak projelerin yaratılmasına yönelik işbirliğini daha da geliştirilmesi sağlanacaktır.

Olağan Genel Kurulumuzun değerlendireceği 2016-2018 dönemini ve yeni dönemde üyelerimizin sesini duyurmak ve haklarını korumak bizler için her zaman önemli bir noktayı oluşturacaktır.

Bu çerçevede, olağan genel kurulda derneğin faaliyet ve mali raporlarının okunmasının ardından itirazlar var ise bunların cevaplandırılması ve her iki raporun üyelerin onayına sunulması işlemleri yapılacak.

Olağan genel kurulun ardından derneğin üyelerine ve misafirlere çeşitli ikramlarda bulunacağı döner gecesi düzenlenecektir.

Sporumuzun ve futbolumuzun temelini oluşturan, sevgi, saygı, barış ve kardeşlik gibi ulvi değerlere sahip çıkma ve yaşamak adına siz değerli dostlarıma sevgi ve saygılarımı sunarız.

Bu haber toplam 1203 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.