KTFF Genel Kurulu KTSYD’de

KTFF Genel Kurulu KTSYD’de

KTFF Olağan Mali ve Seçimli Olağan Genel Kurulu, Kıbrıs Rallisi nedeni ile KTSYD Konferans Salonu’nda yapılacak.

A+A-

Ralli nedeni ile 17 Haziran Cumartesi günü KTFF civarındaki yolların kapalı olacak olması nedeni ile genel kurulun yerinin zorunlu olarak değiştirildiği belirtildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısının yerinde zorunlu olarak değişiklik yapılmıştır. Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) Kıbrıs ayağının bir etabının da Kuzey Lefkoşa'da federasyonumuzun bulunduğu bölge ve sokakları da içine alan parkurlar, ERC Organizasyon Komitesi tarafından alınan kararla 16 Haziran 2017 tarihinde Cuma günü, saat 15.00'dan 17 Haziran 2017 tarihi Cumartesi günü gece saat 22.00'a kadar kapatılacaktır.

17 Haziran 2017 tarihinde Cumartesi günü yapılacak olan KTFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmesine karar verilmiştir”

Göçmenköy’de yer alan KTSYD Genel Merkezi’nde yapılacak olan KTFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu saat 10.30’da başlayacak.

Bu haber toplam 1626 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.