KTFAD’ın ziyaretleri sürüyor

KTFAD’ın ziyaretleri sürüyor

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği (KKFAD) Başkanlığına seçilen Hasan Topaloğlu ve yönetimi ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediyor.

A+A-

Başkan Hasan Topaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Dayı, Mehmet Kemancıoğlu ve Erman Çelik önceki gün Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler ve yönetim de yer alan Ceran Tunalı'nın konuğu oldu.

Oldukça sıcak ve samimi bir görüşme gerçekleştiren KTFAD ve Kulüpler Birliği bundan sonra birlikte hareket etme ve 2 ayda bir rutin bir şekilde bir araya gelme kararı aldı. Gelecek hafta futbol paydaşlarının birlikte olacağı bir ortamda yeniden bir araya gelme kararı alan iki başkan Karavezirler ve Topaloğlu, futbola katkı sağlamak, yön vermek ve ülke sporundaki eksikleri daha iyi noktaya taşımak için yönetimleri ile güç birliği konusunda mutabakata vardı.

KTFAD olarak Kulüpler Birliği'nden bir takım isteklerde bulunan Topaloğlu, özellikle ilerleyen haftalardan itibaren ev sahibi takımların basın veya şeref tribününde uygunluğa göre 2 veya daha fazla olmak kaydı ile hocalarımıza koltuk ayrılmasını talep etti. Özellikle hocalarımızın rakiplerini izlemeye gittiğinde sağlıklı ve saygınlık görebilecek bir yerde maçı izlemesi ve notlarını alabilmesi için bu istekte bulunan KTFAD, bu isteğine sıcak bir yaklaşım gösteren Karavezirler bu konuyu tüm kulüp başkanlarına taşıyacağını ve bu uygulamanın doğru ve sağlıklı güzel bir uygulama olduğunu belirterek inşallah en kısa zamanda birçok statta başlatma sözü verdi.

İki başkan birçok konuda daha fikir alışverişi yaparken diğer konuları yönetimlerinde görüşüp tekrar bir araya gelerek karar varma adına sözleşerek toplantıya son verdiler.

Bu haber toplam 522 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.