KTFAD’dan başarı ve sağlık temennisi

KTFAD’dan başarı ve sağlık temennisi

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Süleyman Göktaş ve dernek yönetim kurulu yaptığı yazılı açıklamada bugün devam edecek futbol ligleri ile ilgili başarı temennisinde bulunurken sezonun sağlıklı bir şekilde tamamlanmasını diledi.

A+A-

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Değerli üyelerimiz, tüm dünyada ve ülkemizde covid-19 salgınından dolayı uzunca bir süre futbola zorunlu olarak ara vermek durumunda kalındı.

Koronavirüs süreci iyi ve başarılı bir şekilde yönetilerek normalleşmeye yönelik atılan adımlarla birlikte genelde spora özelde futbola geri dönüşüm sağlandı. Aradan geçen 3 aylık zaman dilimi sonrasında Sağlık Bakanlığı, Futbol Federasyonu almış oldukları kararlar ve tedbirler sonucunda liglerin yeniden başlatılması için çalışmalar yapılarak futbol kaldığı yerden yeniden başlıyor.

Yaşanan süreçten dolayı üçüncü dönem olarak adledilen 2019-2020 Futbol sezonun tamamlanmasına 8 haftalık maç periyodu içerisinde özellikle ülke futbolumuza emek veren katkı koyan takımlarımızı, ilk kez böylesi durum ile karşı karşıya kalarak büyük sorumluluk üstlenerek özveri ile liglere hazırlayan tüm teknik direktör ve antrenör arkadaşlarımıza başarılar dilerken, liglerde mücadele verecek olan başkanlar ve yöneticilerimize, sporcularımıza, hakemlerimize, tüm takımlarımıza, spor basınımıza, başarılılara dileyerek, sakatlıkların yaşanmayacağı, sağlıklı bir şekilde sezonun tamamlanmasını dileriz.”

Bu haber toplam 2743 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.