Kozanköy Raif Rauf Denktaş Stadı açıldı

Kozanköy Raif Rauf Denktaş Stadı açıldı

Kozanköy Raif Rauf Denktaş Stadı, Başbakanlığa bağlı Spor Dairesi ve Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi'nin iş birliğinde yeniden hizmete açıldı.

A+A-

Kozanköy Raif Rauf Denktaş Stadı, Başbakanlığa bağlı Spor Dairesi ve Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi'nin iş birliğinde yeniden hizmete açıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Ünal Üstel de katıldı.

Ersin Tatar, törendeki konuşmasında köylere yapılan yatırımlarla ülke sporunun daha iyi yere geleceğini vurgularken, Başbakan Ünal Üstel hükümetin verdiği sözleri bir bir yerine getirdiğini, getirmeye de devam edeceğini kaydetti.

 

Üstel: “Hükümetimiz ülke gençliğine ve sporuna yatırım yapmaya devam edecek”

Başbakan Ünal Üstel de konuşmasında, Kozanköy halkını ve gençlerini yeniden sahalarına kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Üstel, “Hükümetimiz verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor ve getirmeye de devam edecektir. Uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı hizmet dışı kalan Kozanköy Stadı'nın yeniden hizmete açılması da bu sözlerden  birisiydi” şeklinde konuştu.

Başbakanlığa bağlı Spor Dairesi ile Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi'nin ortak yürüttüğü çalışmayla stadın gençlerin çok daha çağdaş ve iyi koşullarda spor yapmasına uygun hale getirildiğini ifade eden Başbakan Üstel,  “Hükümetimiz ülke gençliğine ve sporuna yatırım yapmaya devam edecektir" dedi.

Bu haber toplam 445 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.