“Kötü günler görmek istemiyoruz”

“Kötü günler görmek istemiyoruz”

Mormenekşe’de takımın teknik sorumlusu Ufuk Fırat direksiyonun başına geçti.

A+A-

Halit Dağ

Birinci Lig ekiplerinden Mormenekşe’de teknik sorumlu Ufuk Fırat Yenidüzen’e açıklamalarda bulundu.

Ufuk Fırat sözlerine, hazırlık aşamasında süre olarak geç kalınsa da oyuncu olarak tanıdığı, yönetimsel olarak da daha aktif ekip kurulmasının yanında eski başkanların faal olarak yönetimin yanında olmasından dolayı gelen teklifi kabul ettiğini söyleyerek başladı.

 

“İlk amacımız takımı lige hazırlamak, daha sonra takım oyunu anlayışını geliştirmek”

Ekip olarak ilk amaçlarının belirli bir çalışma disiplini ile oturmuş takım oyunu anlayışını geliştirmek olduğunu ifade eden Ufuk Fırat, hazırlık sürecine geç başladıkları için ilk amaçlarının takımı lige hazırlamak olduğunu, çok kısa bir zaman diliminde oyuncularının hem kuvvet hem dayanıklılık hem de devamlılıklarını sağlayıp oyunsal taktik anlayışını oturtmak için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi. Ağustos sonu veya Eylül başı bir aksilik olmaz ise bölgede kamp yapmayı planladıklarını söyleyen Fırat, biz ne kadar planlasak da bu işler en az 2 ay önceden planlanıp organize edildiği için bugün ki duruma göre hareket etmek zorunda olduklarını ifade etti.

 

“Transferde nokta atışı yapmak hedefindeyiz”

İlk önce iç transferde eldeki oyuncularla makul ölçülerde anlaşma sağlayıp iskelet diyebilecekleri noktalara transferler yapmak için uğraş verdiklerini söyleyen Ufuk Fırat, bu bağlamda ilk olarak Akova’dan Berhan Çelme ve İrfan Boşnak ile anlaşma sağlayarak kulübünden izin alarak antrenmanlara başlattıklarını, aynı şekilde Gençler Birliği’nden Tacettin Köse ile anlaşma sağlayıp yöneticileri ile anlaştıktan sonra onunda antrenmanlara çıkmasını sağladıklarını ancak Tacettin’de son gün itibari ile pürüz çıktığını ve transferin durma noktasına geldiğini söyledi. Ayrıca son olarak bir merkez stoper mevkisi için anlaştıkları, kulübü ile son noktaya getirdikleri bir ismin olduğunu söyleyen Ufuk Fırat, bu transferin de bugün yarın kesinleşmesini beklediğini söyledi.

Ufuk Fırat son olarak, ellerinde mevcut kadroda var olan gençleri de geliştirerek hem geleceğe yatırım yapmak hem de ligde kötü günler geçirmemeyi istediklerini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 1024 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.