Kosova’da ‘Şampiyon Melekler’ unutulmadı

Kosova’da ‘Şampiyon Melekler’ unutulmadı

Hentbolda Büyük Kadınlar Milli Takımı, Kosova’da katıldığı uluslararası turnuvada ikinci karşılaşmasını da galibiyetle tamamladı.

A+A-

Hentbolda Büyük Kadınlar Milli Takımı, Kosova’da katıldığı uluslararası turnuvada ikinci karşılaşmasını da galibiyetle tamamladı. Türkiye’de yaşanan depremde hayatını kaybeden ‘Şampiyon Melekler’ unutulmadı.

 

Şampiyon melekler forması ile seremoniye çıktılar

Hentbol Büyük Kadınlar Milli Takımı, Kosova’da katıldığı turnuvada ikinci maçını Prizen karması ile oynadı. Karşılaşma öncesinde Türkiye’de 6 Şubat’ta yaşanan depremde hayatını kaybeden ‘Şampiyon Melekler’ takımımız unutulmadı. Her iki takım maç öncesi seremoniye meleklerin formalarıyla çıkarken, saygı duruşunda bulundu.

 

İkinci maç, ikinci galibiyet

Karşılaşmada Kosova Bölgesel Kalkınma Bakanı Fikrim Damka, TC Priştine Büyükelçisi Tunç Angılı, TC Prizren Konsolosu Celal Doğan, Kosova KFOR Komutanı Recai Yılmaz, spor müdürleri ve çok sayıda izleyici salonda hazır oldu. Millilerimiz da oynadığı ikinci maçı da 41-28 kazanarak ikide iki yaptı. Milliler ilk maçta Vushtrija takımını 32-31 mağlup etmişti.

Bu haber toplam 1257 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.