Koopspor şampiyonluğu kutladı

Koopspor şampiyonluğu kutladı

Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Koopspor, şampiyonluğu Cornaro Beach'te kutladı.

A+A-

Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Koopspor, şampiyonluğu Cornaro Beach'te kutladı.

Şampiyonluğu doyasıya kutlayan oyuncular ve teknik ekip, birlikte çok eğlendi. Şampiyonluk kupasıyla birlikte fotoğraf çektirdi.

 

Güven: “Bu yıl şampiyonluğu çok istiyorduk, hak ettik”

Koopspor’un koçu Emrah Güven, şampiyonluğu hak ettiklerini vurgulayarak, oyuncularına ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Yaşanılan şampiyonluk sonrası açıklamalarda bulunan Güven, genç bir takım olduklarının altını çizerek, “Birbirlerini seven, beraber oynamaktan keyif alan basketbola tutkulu bir oyuncu gurubuna sahibiz. Bu şampiyonlukta en büyük pay onlarındır” dedi.

Güven’in açıklaması şöyle:

“Koopspor Camiası olarak 2020-2021 Açılış Ligi şampiyonluğu yanında 2020-2021 normal sezonunu da şampiyon olarak kapatmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Ezeli rakibimiz YDÜ ile her zaman olduğu gibi üst düzey çekişme ve heyecanın yaşandığı 5 maçlık müthiş bir final serisi yaşadık. YDÜ takımını da tebrik ederim.

Koopspor olarak bu yıl bu şampiyonluğu çok istiyorduk ve oynadığımız oyunla da bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Özellikle serinin 5. ve son maçında yaşadığımız onca talihsizliklere rağmen oyuncularımın ortaya koyduğu müthiş karakter ve istek beni çok duygulandırdı. Seride belki de en verimli oyuncum olan Erdem’in maçın başında sakatlanması, Alpay’ın aldığı darbe ile bir gözünün tamamen kapanmasına rağmen oynama isteği, tüm gün boyunca serum alan Doğukan’ın maçta bizi yalnız bırakmaması çok değerliydi. Timur’un enerjisi, Kercem’in kritik üçlükleri Berk ve Arif’in ciddi katkısı, kaptan Andım’ın tecrübesi rotasyonda pek fazla şans veremediğim Tuğberk / Hakan / Arasın pozitif enerjisi bizlere şampiyonluğu getirmiştir. Koopspor olarak son dönemde özellikle genç oyunculara yaptığımız yatırımın karşılığını almaya başladığımızı düşünüyorum. 20-22 yaş aralığında birçok yetenekli oyuncuya sahibiz, ve bu çocukların uzun yıllar bu ligi domine edecek kapasitede olduklarına inanıyorum. Birbirlerini seven, beraber oynamaktan keyif alan basketbola tutkulu bir oyuncu gurubuna sahibiz. Bu şampiyonlukta en büyük pay onlarındır.

Uzun yıllardır bu camianın içinde olan biri olarak her zaman söylediğim gibi Koopspor şampiyonlukların ve kupaların takımıdır. Bu geleneğimizi bozmadan devam ettirmek istiyoruz.

Bizlere Her zaman büyük destek veren Yönetim Kurulumuza, Genel Müdürümüz Kemal Ataman’a, hep yanımızda olan Başkanımız Talat Yalkut’a, bizlere büyük destek veren banka çalışanlarımız ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”

555-001.jpg

Bu haber toplam 1979 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.