Kondoz, İspanya’da Dünya Şampiyonu oldu

Kondoz, İspanya’da Dünya Şampiyonu oldu

Vücut geliştirme branşında önemli başarı geldi. Genç sporcu Arif Kondoz, Barselona’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda kategorisinde şampiyon olarak birincilik kürsüsüne çıktı.

A+A-

Uluslararası Fitness ve Vücut Geliştirme Federasyonu, 31 Ekim 6 Kasım tarihlerinde İspanya’nın Santa Susanna şehrinde IFBB Dünya Şampiyonası düzenledi. Kıbrıslı Türk sporcu Arif Kondoz organizasyonda Junior Men’s Fitness 16-23 Yaş, Open kategorisinde yarışırken rakiplerini geride bıraktı ve Dünya Şampiyonu oldu.

 

Coşkun Ateş’ten bronz madalya

Organizasyonda yer alan bir diğer Kıbrıslı Türk sporcu Coşkun Ateş de önemli bir başarı elde etti. Arif Kondoz ile aynı kategoride yarışan Ateş, üçüncü olarak bronz madalya kazandı ve Dünya Üçüncüsü oldu.

396722328-1120258295681223-4499394877472211002-n.jpg

Kondoz: Kürsüden şampiyon Arif Kondoz olarak indim

Kondoz elde ettiği başarı sonrasında duygularını sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

“Podyuma ilk ayak bastığım zaman 2012 TURKIYE FITNESS ŞAMPİYONASI ve sonrası 2012 IFBB CHILDEREN FITNESS CHAMPIONSHIP NOVISAD deneyimsiz, heyecanlı ama bir o kadar da disiplinli, istekli ve hırslı... Yıllar içinde birçok yarışma deneyim tecrübe ve basari… Ve 2023 yılların emeğini yarışmaların zirvesi Dünya Şampiyonası podyumuna taşımayı başarmış o kürsüden ŞAMPİYON ARIF KONDOZ olarak indim.

Tüm yarışmalarda olduğu gibi şampiyonada da desteğini daima hissettiğim her zaman yanımda olan Federasyon Başkanım Sn. Ali Dahlameroğlu’na, hep yanımda olup her konuda beni yönlendirip çalıştıran bu şampiyonluktaki en büyük pay sahibi antrenörüm, As Başkanım Sn. Neval Çelebioğlu Akgürgen’e, sevgili aileme, her zaman yanımda olan Nev Fitness aileme çok teşekkür ederim İYİ Kİ VARSINIZ”

Bu haber toplam 831 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.