“Kolej havasında ilerliyoruz”

“Kolej havasında ilerliyoruz”

Türk Ocağı hazırlık maçlarında 5’te 5 yaptı, teknik direktör Mehmet Bolkan hazırlıklarda son durumu YENİDÜZEN’e değerlendirdi

A+A-

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Süper Lig ekibi Türk Ocağı, hazırlık maçlarındaki performansıyla dikkat çekiyor. Ligin Girne temsilcisi, şu ana kadar oynadığı 5 hazırlık maçını da kazanarak performansıyla dikkat çekti. Türk Ocağı, şu ana kadar Küçük Kaymaklı, Lefke, Göçmenköy, Cihangir ve Dörtyol takımlarıyla oynadı.

 

16 kez fileleri havalandırdı

Hazırlık maçlarında aldığı sonuçlarla dikkat çeken Türk Ocağı, çıktığı 5 hazırlık maçında da gol atmayı başardı. Sarı siyahlılar, bu maçlarda Kaymaklı’yı 1-0, Lefke’yi 2-1, Göçmenköy’ü 5-0, Cihangir’i 3-1 ve geçtiğimiz gün de Birinci Lig ekibi Dörtyol’u 5-2’yle geçti. Türk Ocağı bu maçlarda 16 kez fileleri havalandırırken,  kalesinde sadece 4 gol gördü.

 

Remzi ve Ertaç’ın performansı dikkat çekiyor

Sarı siyahlı ekibin gösterdiği dikkat çeken bu performansında başrollerde Remzi Betmezoğlu ve Ertaç Taşkıran’ın da olması dikkat çeken bir diğer unsur… Söz konusu karşılaşmalarda Remzi Betmezoğlu 7, tecrübeli oyuncu Ertaç Taşkıran ise 4 gol kaydetti.

 

Bolkan: “Kolej havasında gidiyoruz”

Hazırlık dönemini YENİDÜZEN’e değerlendiren teknik direktör Mehmet Bolkan, antrenmanlara ilk kendilerinin başladığının altını çizerek, sürecin iyi bir havada geçtiğini belirtti.  Deneyimli teknik adam; “Bu sene Türk Ocağı olarak elimizde güzel bir kadro var. Kadromuz hem tecrübeli hem de genç oyunculardan oluşuyor. Türk Ocağı olarak ülkede ilk antrenmanlara başlayan takımız. 19 Mayıs’ta başlamıştık. Bunun meyvelerini toplamaya başlıyoruz. Çok iyi ettik de erkenden başladık.  Yabancımız şu anda karantinada, Perşembe günü çıkacak. 5 maçta kazandık. Bu tabii hazırlık dönemi ama Türk Ocağı çok iyi hazırlanıyoruz. Oyuncularla çok iyi bir kolej havasında ilerliyoruz. Başta kaptan Ertaç olmak üzere herkes birbiriyle uyum içinde. Bu yıl tek yabancı olmasından dolayı yarışta çok takımın olacağını düşünüyorum. Onlardan biri de biz olacağız” ifadelerini kullandı.

 

“İkinci kamp 10-16 Ağustos tarihlerinde Ankara’da…”

Önümüzdeki süreç hakkında da bilgi veren Bolkan, haftada 4 idman yaptıklarını, 2 de hazırlık maçı oynadıklarını belirtti. Çarşamba günü Gençlik Gücü, Cumartesi günü de Yalova ile oynayacaklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, ikinci kamp dönemini 10-16 Ağustos tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam’da yapacaklarını söyledi. Bolkan, o tarihler arasında bir de Katar takımıyla hazırlık maçı oynayacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 939 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.