“Kolay bir sezon geçirmedik”

“Kolay bir sezon geçirmedik”

Yenidüzen Gazetesi’nin 22’nci Geleneksel Yılın Spor Ödülleri’nde okuyucuların oylarıyla ‘Yılın Hakemi’ olan Nusret Sırdar, düşüncelerini aktardı

A+A-

Yenidüzen Yılın Spor Ödülleri’nde okurların oyları ile ‘Yılın Hakemi’ olan Nusret Sırdar: “Kolay bir sezon geçirmedik, her zaman bunun bilinciyle görevimizi yapmaya çalıştık. Başta ailem olmak üzere destek veren herkese teşekkür ederim”

YENİDÜZEN Spor Servisi

Yenidüzen Gazetesi’nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 22’ncisini gerçekleştirdiği Yılın Spor Ödülleri’nin Gala Gecesi geçtiğimiz haftalarda yapıldı. Okuyucuların oylarıyla Yılın Hakemi kategorisinde basketbol dalında aday gösterilerek 1’inci gelen Nusret Sırdar, basketboldaki hem geçtiğimiz yılı, hem de önümüzdeki süreci değerlendirdi.

 

Sırdar: “Doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir”

KKTC Basketbol Federasyonu hakemlerinden Nusret Sırdar. Yılın Hakemi ödülünü almasının ardından düşüncelerini aktardı. Önümüzdeki süreçte de doğru bir şekilde hizmete devam edeceğini aktaran Sırdar, kazandığı ödülün doğru yolda yürüdüğünün bir göstergesi olduğunu ifade etti. Nusret Sırdar; “Yenidüzen ailesine çok teşekkür ederim. Aday gösterilmek bile benim için bir gurur verici bir durumdu. Bu ödülü kazandığım için ayrıca mutlu oldum. Tabii başarılı olarak ben gösterilsem de aslında bu bir ekip işidir. Sahada yalnız değilsiniz ve yalnız karar vermiyorsunuz. Birlikte görev yaptığım arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunarım. Onlar olmasa aday gösterilme imkanı bile olmazdı. Her zaman yanımda olan aileme ve beni destekleyen herkese ayrıca teşekkür ederim. Kolay bir sezon geçirmedik, hem zaman bunun bilinciyle görevimizi yapmaya çalıştık. Hedefim, doğru bir şekilde ülke sporuna hizmet etmeye devam etmektir. Bu ödül, doğru yolda yürüdüğümüzün de bir göstergesidir. Yaş itibariyle son yıllarımı yaşasam da basketbol camiasına her zaman destek vereceğimin sözünü verebilirim” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 1343 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.