Koç: Gelin hep birlikte değişelim

Koç: Gelin hep birlikte değişelim

Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Dursun Koç, spor federasyonlarının talep ettiği bazı maddelerin değişebileceğini söyledi

A+A-

Milli Olimpiyat Komitesi (MOK) Başkanı Dursun Koç, komiteye federasyonların tüzüğü bahane göstererek üye olmamalarını değerlendirerek “Gelin hep birlikte değişelim” açıklaması yaptı.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun resmi internet sayfasında yer alan haberde Dursun Koç tüzüğün Uluslararası Olimpiyat Komitesi IOC kurallarına göre yenilendiğini ancak federasyonların talep ettiği bazı maddelerin de değişebileceğini söyledi.

 

“Tüzüğü baştan aşağıya yenilemeye hazırız”

Dursun Koç “Biz hazırız. Gelsinler hep birlikte oturalım konuşalım. Tüzüğün sadece ilgili maddesini değil tüzüğü baştan aşağıya değişmeye hazırız” dedi.

Dursun Koç ülkede yıllardır Milli Olimpiyat Komitesi sorunu olduğunu ve artık bu sorunun bitmesi gerektiğini belirterek “Bu ayıbı gelin birlikte bitirelim. Biz her şeye hazırız. Başkanlık için de öyle çok meraklı değiliz. İsteyen de gelsin aday olsun biz çekilelim destek verelim. Ama bu ayıp bitsin” dedi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile çok iyi diyalog kurduklarını kaydeden Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Dursun Koç “Biz görevi devretsek bile bu temasları yeni arkadaşlarla tanıştıracağız. Tecrübelerimizi onlara aktaracağız. ‘Bizden sonrası tufan’ demeden yardım istediklerinde hep yanlarında olacağız” dedi.

Bu haber toplam 1309 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.