KKTCELL'den ilk galibiyet

KKTCELL'den ilk galibiyet

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Muş Engelli Spor Kulübü’nü mağlup ederek evindeki ilk maçını kazandı.

A+A-

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı geçtiğimiz hafta deplasman mağlubiyeti ile başladığı ligin ikinci haftasında evinde farklı kazanarak moral buldu.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda Muş Bedensel Engelli Takımını konuk eden temsilcimiz saat 11.00’de başlayan maçı 4 periyotta da üstünlüğü elden bırakmayarak 79 – 62 galip tamamladı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell çalışanlarının da “Destek Varsa Engel Yok ” sloganıyla desteklediği, maskot Emocan’ın renk kattığı, şölen havasında oynanan maçın sonrasında maçı tribünde seyreden Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ile Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış birlikte sahaya inerek oyuncuları tebrik etti. Bu hafta çıkılacak Çanakkale Boğaz Gücü deplasmanı öncesi moral ve motivasyonu artıran galibiyet sonrasında birlikte anı fotoğrafı ile noktalandı.

Bu haber toplam 1635 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.