KKTC Fenerbahçeliler’den kulübe ziyaret

KKTC Fenerbahçeliler’den kulübe ziyaret

KKTC Fenerbahçeliler Derneği, takımın bu sezon iç sahada oynadığı ilk maç olan Antalyaspor maçı öncesi Fenerbahçe tarafından düzenlenen, Başkan Ali Koç ve dünyanın her yerinden kulübe bağlı derneklerin katılımı ile gerçekleştirilen yemeğe katıldı

A+A-

KKTC Fenerbahçeliler Derneği, takımın bu sezon iç sahada oynadığı ilk maç olan Antalyaspor maçı öncesi Fenerbahçe tarafından düzenlenen, Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile dünyanın her yerinden kulübe bağlı derneklerin katılımı ile gerçekleştirilen yemeğe katıldı.

Yemek öncesi kulüp binasında kulübün derneklerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ruşen Çetin ile görüşen KKTC Fenerbahçeliler Derneği temsilcileri, kendisine göreve geldikleri günden bu yana derneğin gerçekleştirdiği tüm projelerin görsellerinin bulunduğu bir kitapçıkla sunum yapılarak gelecekteki projeler anlatıldı.

Dernek tarafından yapılan açıklamada ayrıca kulüp başkanı Ali Koç’a Kıbrıs’a özgü koşa işi ile işlenmiş dernek logosu da takdim edildi.

fb-haber.jpg

Kulübe gelir getirici projeler kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe USA Derneği ortak çalışmalarıyla yürütülen ve New York’ta yaşayan Mix media/kolaj konsept sanatçısı olan Burak Karavit tarafından hayata geçirilen 2,28 m eninde, 1.16 m yüksekliğindeki 1907 adet üretilen Vakt-i Fener isimli tablonun bir adeti sergilendi. Dernek yaptığı açıklamada, kulübün sınırlı sayıda ürettiği eserden 1 adet alırken dernek lokalinde sergilenmesine olanak sağlanacağını belirtti.

Dernek temsilcileri ayrıca 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya ve Genel Sekreteri Cenk Soner ile temasta bulundu. 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Perahya bu yıl kulüp bünyesine geçen 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Basketbol takım kaptanı Kıbrıslı Türk İbrahim Yavuz’a tekerlekli sandalye alarak katkıda bulunan derneğe teşekkür etti ve ileride katkıda bulunulacak projeler konusunda istişare edildi.

Bu haber toplam 683 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.