Kış Kupası tamamlanıyor

Kış Kupası tamamlanıyor

KKTOK tarafından düzenlenen Polaris Kış Kupası son yarışı Pazar günü Girne’de yapılacak.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu tarafından organize edilen, Başel Holding'in ana sponsoru olduğu Polaris Kış Kupası son yarışı, 8 Mart Pazar günü koşulacak.

Başel Holding ana sponsorluğunda, Girne Belediyesi'nin de desteğiyle koşulacak Polaris Kış Kupası 3’üncü ve son yarışı Girne Ralli Sprint, 5 kilometre uzunluğunda toprak etapta, dağlık bir parkurda olacak.

Ralli ve UTV araçlarının Kuzey Kıbrıs sprint şampiyonluğu için yarıştığı şampiyona yanında bu yıl ilk kez KITMOK işbirliği ile ATV’ler için de Kış Kupası heyecanı Pazar günü Girne'de üçüncü ve son kez yaşanacak. Yarışın kayıtları 4 Mart Çarşamba günü kapanacak.

 

Kofalı ve Macila şampiyonluk mücadelesi veriyor

Yarışın seyirci noktası, Mr. Pound Plus karşısına kurulacak. Ahmet Kofalı ve Edim Macila, Polaris Kış Kupası'nda şampiyonluk mücadelesi veriyor. ATV1'de Ertun Altay, ATV2'de Ahmet Miralay ve ATV4'te ise Sona Singh'in üstünlüğü bulunuyor. Saat 10.30'da Polaris Showroom önünde başlayacak olan yarış, 13.00'te yine aynı yerde son bulacak.

 

Ödül töreni ile tamamlanacak

3'üncü sprintin ardından Başel Holding Polaris showroom önünde Kış Kupası Ödül Töreni ve kokteyl gerçekleşecek. Başel Holding ana sponsorluğunda gerçekleşen Polaris Winter Cup 2020'de dereceye giren sporculara verilecek ödüller şöyle:

 

Kış Kupası Genel Klasman Birincisi: DJI Spark Drone

Kış Kupası Genel Klasman İkincisi: GoPro Hero 8

Kış Kupası Genel Klasman Üçüncüsü: GoPro Hero 7 Black

ATV1 Kategorisi Birincisi: GoPro Hero 7 Black

ATV2 Kategorisi Birincisi: GoPro Hero 7 Black

ATV4 Kategorisi Birincisi: GoPro Hero 7 Black

Bu haber toplam 1295 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.