Kırmızı Grup tamamlandı

Kırmızı Grup tamamlandı

Birinci Lig Kırmızı Grup dün oynanan maçlarla noktalandı. Beyaz Grup’ta ise bugün ve gelecek hafta oynanacak olan son hafta maçlarının ardından noktalanacak

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

 

Birinci Lig’de bu sezon geçiş dönemi olarak 2 gruba ayrılaran Birinci Lig’in Kırmızı Grubu tamamlandı. Grupta Merit Alsancak Yeşilova şampiyonluğa ulaşırken, Düzkaya ve Dipkarpaz direkt olarak küme düştü. Play Off ve Play Out maçları önümüzdeki haftalarda oynanacak.

 

Göçmenköy ve Yeni Boğaziçi Play Off oynayacak

Grubun son haftasında Göçmenköy’ün Düzkaya’yı mağlup etmesiyle Göçmenköy Play Off oynamaya hak kazandı. Grup’ta bir başka Play Off oynayacak olan takım Yeni Boğaziçi oldu. Yeni Boğaziçi kendi evinde  rakibi Dipkarpaz’ı 7-0 gibi farkı bir skorla mağlup eden Yeni Boğaziçi, Hamitköy’ün de kendi evinde Akova’ya 1-0 yenilmesiyle Play Off oynamaya hak kazandı.

 

Play Out oynayacak olan takımlar belli oldu

Kırmızı Grup’ta BTM Ligi’ne düşecek son takım Play Out maçlarında belli olacak. Hamitköy, Mehmetçik, Akova ve Mesarya takımlarından bir tanesi daha küme düşecek.

 

Dipkarpaz ve Düzkaya direkt düştü

Birinci Lig Kırmızı Grup’ta haftalar öncesinden küme düşmesi garantilenen Dipkarpaz maçlarını tamamlamış oldu. Haftaya düşme hattında giren Düzkaya, Göçmneköy karşısında 1-0 mağlup olarak küme düşmekten kurtulamadı.

kirmizi-ouan.jpgkirmizi-ouan-001.jpgbeyaz-puan.jpg

 

Bu haber toplam 3960 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.