Kickboksta önemli başarı

Kickboksta önemli başarı

ISKA Dünya Kickboks Şampiyonası, Türkiye’nin Antalya / Kemer şehrindeki DAİMA Hotel & Spor Kompleksine ait gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı.

A+A-

1 Kasım tarihinde, 30 ülkeden 1.000 civarında sporcunun katılımı ile gerçekleşen açılış töreninde Dünya Federasyonu Başkanı Cory Schafer, Avrupa Federasyonu Başkanı Paul Hennessy,  Avrupa Başkan Yardımcısı Davut Sidal ve ülke başkanlarının da hazır bulundu. Açılış töreninde KKTC Kickboks ve Muaythai Federasyon Başkanı Niyazi Demirel’e organizasyona katılımları anısına Dünya Federasyonu Başkanı Cory Schafer tarafından plaket takdim edildi.

2 Kasım tarihinde, saat 12.00’den itibaren başlayan müsabakalarda, Hakem Komitesi Başkanımız Vedat Yayar ve Hakemimiz Şengül Kırmızı da görev aldı. Hakemlerimiz müsabakalar süresince yönettikleri güzel müsabakalar ile büyük takdir topladılar.

Çekişmeli müsabakaların yer aldığı şampiyonada, sporcularımız 3 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Madalya dağılımı ve sporcuların aldığı dereceler söyle;

Antrenör / sporcumuz Tufan ŞİMŞEK veteran erkekler Freestyle Form disiplininde Dünya Şampiyonu, sporcumuz Abdülmennan GÖĞSÜAÇIK yıldız erkekler 40 Kg. Point Fighting disiplininde Dünya Şampiyonu,  sporcumuz Süleyman Ali KURT genç erkekler 75 Kg. MMA Grapling disiplininde Dünya Şampiyonu, sporcumuz Alara BERKTUĞ büyük kızlar +70 Kg. MMA Grapling disiplininde Dünya 2’incisi, sporcumuz Tarık YAYAR yıldız erkekler 70 Kg. K-1 Sparring disiplininde Dünya 2’ncisi, sporcumuz Elifsu AKINCI yıldız kızlar +55 Kg K-1 Sparring disiplininde Dünya 3’üncüsü, sporcumuz Beren Nur ŞİMŞEK yıldız kızlar Freestyle Form disiplininde Dünya 3’üncüsü ve sporcumuz Hasan Ali ÇEVİK büyük erkekler 60 Kg. K-1 Sparring disiplininde Dünya 3’üncüsü oldular.

Bu haber toplam 430 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.