Kickboks ve Muaythai Federasyonu, ISKA toplantısına katıldı

Kickboks ve Muaythai Federasyonu, ISKA toplantısına katıldı

ISKA (International Sport Kickboxing Association) Genel Kurul Toplantısı, 28-29 Ocak 2023 tarihleri arasında, Almanya’nın Münih şehrinde yapıldı.

A+A-

Toplantıda ülkemizi KKTC Kickboks ve Muaythai Federasyon Başkanı Niyazi Demirel ve Federasyon Dış İlişkiler Komite Üyesi Hasan Demirel katıldı.  

28 Ocak 2023 tarihinde, Avrupa Başkanı Paul Hennessy, üye ülkelerin Federasyon Başkanları ile ayrı ayrı görüşüp, fikir alış verişinde bulundu. Federasyon Başkanı Niyazi Demirel, Avrupa Başkanı Paul Hennessy ile yaptığı toplantıda, KKTC Kickboks ve Muaythai Federasyonu’nun okul spor faaliyetleri, eğitim faaliyetleri, tanıtım faaliyetleri ve KKTC çapında yapılmakta olan organizasyonlarla ilgili olarak kapsamlı bilgiler verdi. Ayrıca ISKA Profesyonel Kemer müsabakalarından bir kaçının KKTC’de yapılması için birlikte çalışılması konusunda fikir birliğine varıldı.

Genel Kurul Açılış Konuşmasında ISKA Avrupa Başkanı Paul Hennessy 2022 yılında toplam 457 etkinlik yapıldığını ve dünya çapında 57 ülkenin bu etkinliklerde yer aldığını, 2022 yılında Antalya’da yapılan ISKA Dünya Şampiyonası’nın KKTC dahil 25 ülkeden 1000’i aşkın sporcu katılımı ile çok başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirtti. Paul Hennessy konuşmasında 2023 ISKA Dünya Şampiyonasının 18-22 Ekim 2023 tarihleri arasında, Almanya’nın Münih Şehrinde yapılacağını açıkladı. 2024 ve 2025 ISKA Dünya Şampiyonalarının sırasıyla Portekiz ve Avustralya’da yapılabilmesi için planlamaların devam ettiğini ortaya koydu.

Toplantı sonunda düzenlenen ödül töreninde ISKA Dünya Şampiyonu ünvanını tam 13 kez kazanmış olan Kareem Chajii’ye şampiyonluk kemeri kalıcı olarak takdim edildi ve başarı belgesi ile onurlandırıldı. Ayrıca ISKA Avrupa Başkan yardımcılığı yapan ISKA Fransa Direktörü Alan Kermorban’a başarı belgesi ve plaket sunuldu. ISKA Almanya temsilcisi ve ISKA Avrupa Başkan Yardımcısı Davut Sidal’a ISKA Yılın Adamı ödülü verildi. Son olarak KKTC Kickboks ve Muaythai Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel 2022 ISKA Dünya Şampiyonasının düzenlenmesinde büyük katkı koyan ISKA Avrupa Başkanı Paul Hennessy ve ISKA Almanya Temsilcisi Davut Sidal’a, teşekkür plaketi taktim etti.

Toplantı, üyelerin toplu olarak aile fotoğrafı çektirmeleri ile son buldu.

Bu haber toplam 602 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.