Kickboks Federasyonu binasına kavuştu

Kickboks Federasyonu binasına kavuştu

KKTC Kickboks Federasyonu, uzun süredir ihtiyaç duyduğu İdari binanın tadilatını tamamlayarak hizmete soktu.

A+A-

KKTC Kickboks Federasyonu, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek ve Federasyon misafirlerini daha iyi ağırlayabilmek için uzun süredir ihtiyaç duyduğu idari binasının tadilatını tamamlayarak 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü düzenlediği mütevazi bir törenle hizmete soktu.

Törenine Federasyon Yönetim Kurulu ve Komite üyeleri, Federasyon Antrenörleri, Federasyon Hakemleri, Kickboks Hakem Semineri için ülkemizde bulunan Türkiye Kickboks Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi Ali Kale, Dr. Fazıl Küçük’ün oğlu Mehmet Küçük ve Ahmed Sami Topcan’ın oğlu Nazım Topcan katıldı.

KKTC Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel açılış töreninde yaptığı konuşmada Dr. Fazıl Küçük’ün oğlu Mehmet Küçük ve Ahmet Sami Topcan’ın oğlu Nazım Topcan’ı aralarında görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Federasyonun giriş kısmında, Kıbrıs Türk Halkının lideri Dr. Fazıl Küçük ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir büstünün bulunduğu bir köşe oluşturarak saygı ve minnetle andıklarını, Kıbrıs Türk Halkına bir spor adamı, bir devlet adamı ve bir dava adamı olarak büyük hizmetlerde bulunan Ahmet Sami Topcan’ı ise adına her yıl bir turnuva düzenleyerek saygıyla ve minnetle andıklarını söyledi.

Mehmet Küçük ve Ahmet Sami Topcan ise yaptıkları konuşmada, KKTC Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel ve yönetimini, ülkeye kazandırdıkları bu eserden dolayı kutlayarak, hayırlı olmasını dilediler, ayrıca Devlet Büyüklerimize sahip çıkmak için ortaya koydukları çabadan dolayı da teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 1097 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.