Kıbrıslı yedi atlet Avrupa 20 Yaş Altı Şampiyonasına katılmayı garantiledi

Kıbrıslı yedi atlet Avrupa 20 Yaş Altı Şampiyonasına katılmayı garantiledi

Üç erkek ve dört kadın sporcu, 17 Kasım 2022 tarihinde açıklanan 2023 Avrupa 20 Yaş Altı Şampiyonasına katılımlarını şimdiden garantiledi.

A+A-

2022'deki performanslarıyla 20 yaş altı Avrupa Şampiyonasına katılmayı garantileyen yedi atletten oluşan grup çekiç atmada Joseph Kesidis, yüksek atlamada Michalis Christofi ve Giorgos Yiazos, çekiç atmada Valentina Savva ve Emilia Kolokotronis, disk atmada Cecilia Anthia ve ciritte Christiana Ellina'dan oluşuyor.

Avrupa Atletizm Federasyonu çarşamba günü öğleden sonra, 7-10 Ağustos 2023 tarihleri arasında Kudüs'te düzenlenecek olan 20 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası için eleme barajlarını açıkladı. Yeterlilik eşiklerine giren performanslar- yeterlilik performansları 1 Ocak 2022 ile 27 Temmuz 2023 tarihleri arasında elde edilen performanslara tekabül ediyor. 2004 sonrası doğan sporcular, normal koşullar altında limite ulaşmış olmaları, eğitim almış olmaları ve Avrupa Dopingle Mücadele Federasyonu'nun özel "Temiz Koşuyorum" sertifikasını almış olmaları koşuluyla katılabiliyorlar.(CNA)

Bu haber toplam 694 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.