Kıbrıslı Türk gençten profesyonel imza

Kıbrıslı Türk gençten profesyonel imza

Londra Yeni Boğaziçi FC takımında forma giyen Kıbrıslı Türk Mustafa Hussein, İngiltere İkinci Lig ekiplerinden Crawley Town ile profesyonel sözleşme imzaladı.

A+A-

20 yaşındaki forvet oyuncusunun transferi ile ilgili olarak londragazete.com’da yer alan haberde Crawley Town Futbol Kulübü’nün iki buçuk yıllık profesyonel ve bir sözleşme ve ekstra bir yıl opsiyonu ile Mustafa Hussein’i renklerine kattığı belirtildi.

Haberin devamında Hussein’in genç yaşından itibaren Londra Yeni Boğaziçi FC takımında futbol oynadığı, disiplinli çalışması ve sahada göstermiş olduğu üstün başarı ile dikkatleri üzerine çektiği ifade edildi.

Bir başka Kıbrıslı Türk olan ve aynı zamanda takımın İcra Kurulu Başkanı olarak görev yürüten Erdem Konyar’ın görüşlerine de haberde yer verildi. Konyar, “Kulüp, genç oyunculara yatırım yapmak için bir politika benimsedi. Akademi olmadan sürekliliği ve gelişimi sağlamak için güçlü bir gençlik politikası benimsememiz zorunludur. Mustafa, gelişme potansiyeli olan genç bir oyuncu. Sıkı çalışması geren uzun bir zaman var. Onun burada gelişmesini görmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Baş antrenör John Yems, Mustafa’nın kulübe dahil olmasından mutluluk duyduklarını aktardı. Ayrıca bu hafta antrenmanda diğer oyuncularla buluşacak olan Mustafa, 32 numaralı formayı giyecek dedi.

Bu haber toplam 2221 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler