Kıbrıslı Türk antrenörün sporcuları Portekiz’de birinci

Kıbrıslı Türk antrenörün sporcuları Portekiz’de birinci

Portekiz’de 10.’su düzenlenen ‘10. Aerobic Gymnastics World Age Group Competitions’ Şampiyonası’nda antrenörlüğünü Kıbrıslı Türk Gürkan Er’in yaptığı Arın Pekonür ve Eylül Naz Aygör 12-14 yaş grubu çiftler kategorisinde birinci oldu

A+A-

Portekiz’de 10-12 Haziran 2022 tarihinde 10.’su düzenlenen ‘10. Aerobic Gymnastics World Age Group Competitions’ Şampiyonası’nda antrenörlüğünü Kıbrıslı Türk Gürkan Er’in yaptığı Arın Pekonür ve Eylül Naz Aygör 12-14 yaş grubu çiftler kategorisinde birinci olma başarısı gösterdi. Gürkan Er ve Harun Çelik antrenörlüğünde yarışan Celal Bayar Üniversitesi Kültür ve Spor Kulübü sporcuları Pekonür ve Aygör birincilik ödülünü elde etti.

Zorlu bir yarışma süreci yaşadıklarını ifade eden Er, bu başarıda büyük emek sarf ettiklerini ve imkansızlıklara rağmen yılmadan çalıştıklarını ve sonuna kadar bu başarıyı hak ettiklerini belirtti. Er, bu bağlamda gelecekte uluslararası platformlarda yer alacakları müsabakalarda daha büyük bir motivasyonla hazırlanacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 911 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.