“Kıbrıs Türk halkını gururlandırmak istiyorum”

“Kıbrıs Türk halkını gururlandırmak istiyorum”

Kütahyaspor’a transfer olan Zihni Temelci, düşüncelerini YENİDÜZEN'e aktardı.

A+A-

“HEDEFİM DAHA YÜKSEKLERE ÇIKMAK”… TFF 3. Lig ekiplerinden Kütahyaspor’a transfer olan Kıbrıslı Türk oyuncu Zihni Temelci YENİDÜZEN’e konuştu, genç oyuncu hedefinin daha yukarılara çıkmak olduğunu söyledi. Temelci, Cihangir’de çok iyi bir sezon geçirdiğini ve bu transferde mavi kırmızılı ekibin büyük rolü olduğunu belirtti.

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Birinci Lig ekiplerinden Bostancı Bağcıl’ın altyapısından yetişen ve kısa sürede ülkemiz futbolunda kendini kanıtlayıp Türkiye’de TFF 3. Lig ekiplerinden Kütahyaspor’a imza atan Zihni Temelci, düşüncelerini YENİDÜZEN’e anlattı. 21 yaşındaki futbolcu, hedefinin kendini ispatlamak ve daha yukarılara çıkmak olduğunu belirtti.

 

“Cihangir camiası bana güvendi”

Zihni Temelci, 2019-20 futbol sezonunda formasını giydiği Cihangir’de iyi bir süreç geçirdiğini söyledi. Temelci; “Süper Lig’de çok genç yaşta oynamaya başladım. Aslında çok inişli çıkışlı bir form grafiğim oldu. Her oynadığım kulüpte abilerimden çok şey öğrendim. Geçen sezon Cihangir’de iyi bir süreç geçirdiğimi düşünüyorum. Bunda da hocam Hasan Burgaç’ın, Hüseyin Kızmazoğlu’nun ve Cihangir yönetiminin katkısı çok büyüktür. Çünkü bana güvendiler evlatları gibi gördüler. Tabii ben de camianın güvenini boşa çıkarmamak için çok çalıştım” dedi.

 

“Ailemi, Cihangir kulübünü ve Kıbrıs Türk halkını gururlandırmak istiyorum”

Öncelikli hedefim bu ligde oynayıp kendimi ispatlamak. Sonra da daha yukarılara çıkmak… Ailemi, Cihangir kulübünü ve tüm Kıbrıs Türk halkını gururlandırmak... Her şey de çok iyi giderse benim yaşıtlarım ve benden küçük gençlere örnek olmaktır. Burayı bir basamak kullanıp yukarılara çıkmak hedefindeyim. Umarım başarırım” ifadelerini kullandı.

Genç oyuncu son olarak,  alt yapısından yetiştiği Bostancı Bağcıl’ın taraftarı olduğunu,  hem Bostancı Bağcıl, hem de Cihangir kulüplerinin kendisi için her zaman ayrı bir yerde olacağını söyledi.

Bu haber toplam 10733 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler