KGM ve Çamlık Spor şampiyon

KGM ve Çamlık Spor şampiyon

Voleybolda düzenlenen U12 Kızlar Ligi ve U13 Erkekler Ligi’nde şampiyonlar belli oldu

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen U12 Kızlar Ligi ve U13 Erkekler Ligi’nde final serilerinin ikinci maçlarının ardından şampiyonlar belli oldu. U12 Kızlar Ligi’nde Karpaz Gate Marina ile U13 Erkekler Ligi’nde Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS) serilerin ikinci maçlarını da kazanarak şampiyonluklarını ilan etti.

 

U12 Kızlar Ligi Final Serisi ikinci maçında Mağusa Gelişim Akademisi ile Karpaz Gate Marina (KGM), Mağusa Arena’da karşı karşıya geldi. Rakibi MGA karşısında 3-2’lik skorla galip gelen KGM, seride durumu 2-0 yaptı ve 2022-2023 Sezonu U12 Kızlar Ligi şampiyonluğunu elde etti. Baştan sona büyük bir mücadele içerisinde geçen karşılaşma izleyenler tarafından takdirle karşılandı. Mağusa Arena’da oynanan müsabakayı çok sayıda voleybol sever takip etti. Serinin ilk karşılaşmasında KGM, konuk ettiği rakibini 3-2 yenerek seride 1-0 öne geçmişti.

Müsabakanın ardından düzenlenen törenle takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Şampiyon KGM'ye kupa ve madalyaları Federasyon Başkanı Enver Kaya tarafından takdim edilirken finalist MGA’ya kupa ve madalyaları Voleybol Federasyonu eski Asbaşkanı Hasan Zabitoğlu tarafından verildi.

erkekler-toplu.jpg

Mağusa Arena’da oynanan U13 Erkekler Final Serisi ikinci müsabakasında da rakibi KGM karşısında net bir skorla 3-0 galip ayrılan GMBÇS seride durumu 2-0 yaptı ve 2022-2023 Sezonu U13 Erkekler Lig şampiyonluğunu elde etti. GMBÇS geçtiğimiz hafta oynanan serinin ilk maçını da 3-0 kazanarak seride 1-0 öne geçmişti. GMBÇS U13 Erkek takımının ortaya oyduğu başarılı performans izleyenler tarafından büyük takdir aldı.

Müsabaka sonrasında düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Bu haber toplam 912 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.