Kendini aştı

Kendini aştı

Lider Küçük Kaymaklı 8 haftada 24 gol atarken, bu gollerin yarısı Uğur Gök’ten geldi.

A+A-

Bu sezon attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Uğur Gök, önceki 6 sezonun üzerinde bir performans sergiliyor. Takımı Küçük Kaymaklı’nın 8 hafta sonunda liderliğe yükselmesinde önemli payı bulunan deneyimli futbolcu 24 kez fileleri havalandıran yeşil siyahlıların gollerinin yarısını rakip kalelere göndermiş durumda.

 

8 haftada 7 farklı takıma gol attı, iki hat-trick’e imza koydu

Bu sezon geride kalan 8 haftalık dönemde Küçük Kaymaklı adına 12 gol atan Uğur Gök, bu golleri 7 farklı takıma karşı kaydetti. Şu ana kadar bir tek ligin 4’üncü haftasında 3-1 kaybettikleri Y.Boğaziçi karşılaşmasında gol atamayan Gök, son oynadıkları Cihangir karşılaşmasında hat-trick yaparak ön plana çıktı. Gök, Yalova maçından sonra bu sezonki ikinci hat-trick’ine Cihangir deplasmanında imza atmış oldu.

 

Gollerin yarısı ondan

Küçük Kaymaklı bu sezon oynadığı 8 karşılaşmada 24 gol atarken maç başına 3 gol ortalama yakaladı. Bu gollerin yarısı ise Uğur Gök’ten geldi. Gök, geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer olduğu Küçük Kaymaklı’da ligde 22’nci golünü rakip filelere de göndermiş oldu. Gök’ün geçtiğimiz sezonun kupa mücadelesinde Kaymaklı adına 4 golü bulunuyor.

 

Önceki sezonları geride bıraktı

Bu sezon gol yollarında gösterdiği performansla Uğur Gök, önceki 6 sezonun ilk sekiz haftalık periyodunun da oldukça üzerine çıktı. Geçtiğimiz sezonun ilk 8 haftasında 2 gol atabilen Gök, 2015 – 2016 sezonunda 5, 2014 – 2015 sezonunda 3, 2013 – 2014, 2012 – 2013 ve 2011 – 2012 sezonlarında ise 8 haftalık dönemde 1’er gol atabilmişti. Gök, bu sezon 8 haftalık döneme 12 gol sığdırdı.

Bu haber toplam 2575 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.