“Kendimize güveniyoruz”

“Kendimize güveniyoruz”

Süper Lig ekiplerinden Lefke Türk Spor Kulübü, yeni sezonun ilk çalışmasını bugün yapacak.

A+A-

Teknik direktörlük konusunda bir süre önce Coşkun Ulusoy ile anlaşma sağlayan menekşe beyazlı ekipte yeni dönem de başlamış olacak. SporYeni’ye konuşan Coşkun Ulusoy, kendilerine güvendiklerini ve Lefke’yi ne kadar yukarılara çıkarabilirlerse çıkarmaya çalışacaklarını söyledi.

 

“Biz kendimize ve takımımıza güveniyoruz”

Lefke ile anlaşması hakkında görüşlerini belirten Coşkun Ulusoy, “Bölgemizin takımı. Bildiğimiz, tanıdığımız bir camia. Benim ve Lefke için bir sıçrama olacak” dedi. Lefke’nin genç oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu söyleyen Ulusoy, “Koşan, mücadele eden, toplsuz oyunu göz önünde bulunduran bir takım olacağız. Bunları yavaş yavaş Lefke’de oturtmak istiyoruz. Biz kendimize ve takımımıza güveniyoruz” dedi.

 

“Takımın ihtiyaçlarına göre transfer çalışması yapacağız”

Ulusoy sözlerinin sonunda takımın ihtiyaçlarını zaman içerisinde belirleyerek transfer çalışmalarını yapacaklarını aktarırken, “Lefke’yi ne kadar yukarılara çıkarabilirsek, çıkarmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı. Bugün ve yarın birer çalışma yapacak olan Lefke’de resmi sezon açılışının ilerleyen tarihlerde gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 496 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.