“Kendime ve takımıma sonsuz güvenim var”

“Kendime ve takımıma sonsuz güvenim var”

Doğan Türk Birliği’nin hücum elemanlarından Halil Turan, yeni sezonun her takım, futbolcu ve antrenörler için farklı bir sezon olacağını belirtti.

A+A-

Halit Dağ

Yenidüzen’e açıklama yapan deneyimli golcü, futbolun oynanmadığı dönemin ardından şu anki hazırlık dönemini en doğru şekilde geçiren ve tüm sezona yansıtan takımın şampiyon olacağını ifade etti.

 

Turan: Hiç yabancılık çekmedim

Doğan Türk Birliği’ne transferinin ardından liglerin durduğunu hatırlatan Halil Turan, yeni sezona gerek ekstra antrenör eşliğinde salonda, gerekse takım antrenmanları ile hazırlandığını aktardı. “Doğan Türk birliği takımı tam bir aile ortamı içerisinde. Hiç yabancılık çekmeden çok kısa süreçte adapte oldum” diyen Halil Turan, “Burada gerek başkan ve yönetim kurulunun, gerek hocalarımın gerekse de takım arkadaşlarımın payı büyük.

Buraya o hasretle beklenen şampiyonluğu yaşamaya geldim ve takımıma en üst noktada katkı sağlamak için çalışıp, bunu sahaya yansıtacağımdan da kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasını yaptı.

 

“Üzerimde baskı yok, ne istediğimi biliyorum”

“Açıkçası üzerimde çok baskı da yok, ne istediğimi ve benden beklentilerin ne kadar yüksek olduğunu çok iyi biliyorum” diyerek sözlerini sürdüren Halil Turan, “Kendime ve takımımıza sonsuz güvenim var. O beklentileri hep birlikte karşılayacağımızdan hiç şüphem yok” dedi.

“Takımdaki arzu istek ve şampiyonluk açlığını sahaya en iyi şekilde yansıtırsak başarı gelecektir” diyen deneyimli golcü, “Ben tüm takımlarımıza yeni sezonda başarılar diliyor ve kazasız belasız bir sezonun geçmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1328 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.