Kendi imkanlarıyla Alanya’da ikinci oldular

Kendi imkanlarıyla Alanya’da ikinci oldular

Türkiye Hava Sporları Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenen PGAEC Yamaç Paraşütü Hedef Kupası Yarışları 80 sporcunun katılımıyla sona erdi.

A+A-

Organizasyona ülkemizi temsilen kendi imkanları ile katılan Umut Akçıl, Cemal Direkci ve Murat Mendeli ikincilik kürsüsünde yer alma başarısı gösterdi.

Üç gün boyunca Hıdırellez uçuş alanında ve Kleopatra Plajı iniş alanında gerçekleştirilen kupa yarışlarında; takımlarda Delta-Alpina birinci, Kuzey Kıbrıs ikinci ve üçüncü Flying Stones takımı oldu. Takımımız elde ettikleri 126 puanla ikincilik kürsüsünde yer almanın mutluluğunu yaşadı.

 

Direkci: “Evet sayın Arıklı faaliyet yapmıyoruz çünkü bunun sebebi sizsiniz”

Elde edilen ikincilikle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan takımın tecrübeli sporcularından Cemal Direkci, kendi imkanları ile katıldıkları yarışmada spordan sorumlu bakan Erhan Arıklı’ya sitem etti. Direkci’nin paylaşımı şu şekilde:

“Alanya yamaç paraşütü Avrupa hedef kupası yarışmasında KKTC Muz Cumhuriyeti şov...

Sayın ekonomi ve enerji bakanı Erhan Arıklı’nın faaliyet yapmıyorsunuz diye para veremem diyerek tek kuruşuna kadar kendi cebimizden ödeyerek geldiğimiz ve organizasyonunda birebir görev aldığımız yarışmada takımsal sıralamada ikinciliği elde ederek ülkemiz Muz cumhuriyetine geri dönüyoruz.

Evet sayın Arıklı faaliyet yapmıyoruz çünkü bunun sebebi sizsiniz. Siz kendi sporcularınızı bile tanımıyorsunuz, ama önemli değil bizi dünya tanır ve biz size rağmen ülkemizi tanıtmaya devam edeceğiz...”

Bu haber toplam 671 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.