“Kazanmaktan başka çaremiz yok”

“Kazanmaktan başka çaremiz yok”

Veli Esendağlı başkanlığında Süper Lig’de ikinci yarıya iyi transferler yaparak giren Girne Halk Evi, Gönyeli karşılaşmasını unutmak için İskele’ye gidiyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’de ilk yarının tamamlanması ile birlikte Girne Halk Evi’nde başkanlık koltuğuna geçen Veli Esendağlı, transfer döneminde iyi isimleri takıma katarak dikkatleri üzerine çekerken, takımın ikinci yarıda konuk ettiği Gönyeli’ye mağlup olması devreye kötü bir başlangıcı beraberinde getirdi. GHE teknik direktörü Serhat Deniz, Gönyeli maçı iler yaptığı açıklamada, “İyi oynadığımız bir maçı kaybettik, ancak henüz daha yolun başındayız” dedi. James, Mustafa Yaşinses ve Kaan’ın sakatlıkları nedeni ile sıkıntı içinde olacaklarının altını çizen Deniz, “Bu oyuncuların durumlarının maç saati belli olacağını” söyledi.

 

Deniz: “G.Birliği maçının zor olacağını biliyoruz”

Gençler Birliği karşılaşmasının çok zor bir deplasman olduğunun altını çizen GHE teknik direktörü Serhat Deniz, “Ligde ayni sıkıntıları yaşıyoruz ve onlarda bizim gibi kazanmak için tüm riskleri göze alacaklarını biliyoruz. Ancak iyi bir takım kurduk ve iyi de top oynuyoruz. Kazanıp bir an önce bu kötü durumdan çıkmak istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 883 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.