“Kazanmaktan başka birşey düşünmüyoruz...”

“Kazanmaktan başka birşey düşünmüyoruz...”

Mağusa Türk Gücü yarınki GAÜ Çetinkaya maçında galibiyetle tanışmayı hedefliyor…

A+A-

Batın Ekiz

K-Pet Süper Lig’de bu sezon iddialı bir kadro kuran ancak, 7 hafta sonunda henüz galibiyetle tanışamayarak ligin son sırasında bulunan Mağusa Türk Gücü, yarın oynayacağı GAÜ Çetinkaya maçında ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Teknik direktör Ali Oraloğlu, bugünkü maçı kazanmaktan başka çareleri olmadığını ifade etti.

 

Oraloğlu: “Başka çaremiz yok…”

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu, SPORYENİ'ye yaptığı değerlendirmede, hafta boyunca çalışmaların yoğun olduğunu söyledi. Hafta boyunca yaptıkları antrenmanlarda oyunculara verdikleri direktiflerin hep galibiyet odaklı olduğunu belirten Oraloğlu, kazanmaktan başka çareleri olmadığını da sözlerine ekledi.

 

“Kazanıp, toparlanmak istiyoruz”

GAÜ Çetinkaya’nın çok iyi bir ekip olduğuna işaret eden Ali Oraloğlu; “Çetinkaya takımı ligin lideri olduğuna göre çok iyi bir ekip” yorumunda bulundu. Deneyimli teknik adam; “Canbulat Stadı’nda yarın çok zor bir maça çıkacağız. Bizim aslında tek hedefimiz var o da kazanmak. Her ne olursa olsun kazanmak zorundayız. Rakibimiz ligin lideri. Oynadığı oyun ve aldığı sonuçlar ortada kazanıp toparlanmak istiyoruz” dedi. Eksik oyunculara da değinen Mağusa Türk Gücü teknik patronu Oraloğlu, söz konusu oyuncuların oynayıp oynamayacaklarının maç saatinde belli olacağını söyledi.

 

Bu haber toplam 1572 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.