“Kazanıp, seriyi devam ettirmek istiyoruz”

“Kazanıp, seriyi devam ettirmek istiyoruz”

Küçük Kaymaklı teknik direktörü İltaç Karayel,Yenicami maçını yorumladı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de yarın Küçük Kaymaklı, Yenicami takımını konuk edecek. Karşılaşma öncesinde YENİDÜZEN’e konuşan Küçük Kaymaklı teknik patronu İltaç Karayel, iki takımın da savunmada hatalar yaptığını aktararak, maçın pozisyon bakımından kaliteli olacağına işaret etti.

 

Karayel: “Çok zor bir maç olacağı kesin…”

Küçük Kaymaklı teknik direktörü İltaç Karayel, yarın oynayacakları Yenicami maçının çok zor geçeceğine işaret etti. İki takımın da gol atma becerisi bakımından çok iyi durumda olduğunu aktaran deneyimli teknik adam, aynı zamanda savunma bakımından iki takımın da eksiklikleri bulunduğunu ifade etti. Karayel, bu karşılaşmanın pozisyon anlamında zengin bir maç olacağının da altını çizdi.

 

“Yakaladığımız seriyi devam ettirmek istiyoruz”

İltaç Karayel; “Hafta başından bu yana çalışmalarımızı ciddi bir şekilde yaptık. Bu karşılaşmadan hep galibiyeti düşünerek hareket ettik. Kendi saha ve seyircimiz önünde kazanıp, son haftalarda yakaladığımız bu seriyi devam ettirmek hedefindeyiz. Genç oyuncularımızdan Tuğrul ve Musa’nın bu maçta forma giyme şansı az bulunuyor” dedi.

 

“Yenicami, yüksek tempolu maçlarda kazanamadı”

Deneyimli teknik adam, rakiplerini her fırsatta izlediğine de işaret ederek, Yenicami’nin oynadığı yüksek tempolu maçların hiçbirini kazanamadığını söyledi. Karayel; “Sadece Yenicami’yi değil, bütün rakiplerimizi fırsat buldukça izleyip, bizimle oynayacaklarında değerlendirmemi ona göre yapıyorum. Yenicami’de şu ana kadar gördüğüm en önemli unsurun geçen tüm yüksek tempolu maçların hiçbirini de kazanamamış olmasıdır. Bu maçın da yüksek tempolu geçeceğinin farkındayız. Her ne kadar kâğıt üstünde bu böyle olsa da, bazen yanılabiliyorsunuz. Dolayısıyla önemli olan bizim göstereceğimiz performanstır” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1319 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.