Kazanan çok şey kazanacak

Kazanan çok şey kazanacak

Süper Lig’in alt sıralarından kurtulma için mücadele edecek olan Gençlik Gücü ile Mağusa Türk Gücü, yarın oynanacak maçtan galip gelerek rahat bir nefes almak istiyorlar

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in haftanın dikkat çeken maçında Cumartesi günü Şht. Hüseyin Ruso Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan Gençlik Gücü ile Mağusa Türk Gücü takımlarının futbolcularından Ali Akbulut ile Türkkan Delideniz, bu maçın kendileri açısından çok önemli bir maç olduğunu ve bu maçı kazanan takımın ligde de tutunacağını belirttiler.

 

Akbulut: “Çıkışımızı sürdüreceğiz”

Gençlik Gücü’nün orta saha oyuncularından Ali Akbulut, hafta sonu oynanacak olan MTG karşısında cezası nedeni ile forma giyemeyeceğini, ancak takım olarak son iki haftada iyi skorlarla güzel sonuçlar elde ederek çıkış yakaladıklarını belirtirken, bu çıkışlarının MTG karşısında da devam edeceğine inandığını söyledi. Akbulut, “MTG bu yıl ne kadar şansızlık yaşasa da, geçtiğimiz sezonun şampiyon takımı ile oynayacağımızın farkındayız ve hocamızla birlikte ona göre hazırlanıyoruz” dedi. Ligde MTG ile birlikte at başı gittiklerini, bu maçı kazanacak olan takımın diğerine fark açacağını belirten Ali Akbulut, bu maçların altı puanlık maçlar olduğunu, kazanan takımın ligde çok derin bir nefes alacağını söyledi. Akbulut son olarak, arkadaşlarına güvendiğini ve MTG maçını kazanıp ligde rahat bir duruma yükselerek, kupaya odaklanmak istediklerini söyledi.

 

Delideniz, “Lig bizim için çok büyük önem kazandı”

MTG’nin file bekçisi ve takım kaptanı Türkkan Delideniz, hiç beklemedikleri bir şekilde başladıkları sezonda birçok önemli oyuncu kaybettiklerini, buna rağmen toparlandıklarını söyledi. GG maçının kendileri açısından ligde kalma maçı olduğunun altını çizen Türkkan Delideniz, takım olarak moral ve motivasyonlarının yerinde olduğunu, başkan Şemmedi ile yaşanan sorunları konuşup giderdiklerini, GG maçına üç puan almak için geleceklerini söyledi. Delideniz, GG takımın kendilerine göre daha tecrübeli bir takım olduğunu, ancak mücadeleyi tecrübenin değil koşanın ve mücadele edenin kazanacağını söyledi.

Bu haber toplam 2718 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.