Kayseri’de Avusturya’ya hazırlanıyor

Kayseri’de Avusturya’ya hazırlanıyor

Merve Çelebi, CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu kapsamında düzenlenen Wagrain etabı için hazırlıklarını Kayseri’de sürdürüyor

A+A-

Voleybolda ülkemizin son yıllarda yetiştirdiği önemli yeteneklerden olan Merve Çelebi, Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı ile Kayseri’de hazırlıklarını sürdürüyor. Avusturya’da düzenlenecek olan Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kar Voleybolu Avrupa Turu Wagrain Etabı için milli davet eden Çelebi, Pazar günü Kayseri’ye giderek takıma dahil oldu.

 

17 Şubat’a kadar Kayseri’de hazırlanacak

Merve Çelebi yoğun bir program dahilinde Kayseri’de milli takım ile hazırlıklarını sürdürüyor. 7-17 Şubat tarihleri arasındaki kampın ardından Merve, Türk Milli Takımı ile birlikte Avusturya’ya hareket edecek.

 

Avusturya’daki organizasyon 19-21 Şubat tarihlerinde

Son yıllarda Türkiye Milli Takımı ile kar voleybolunda önemli başarılar elde eden Merve Çelebi, Kayseri kampını tamamladıktan sonra Avusturya’nın Wagrain şehrinde gidecek. 19-21 Şubat 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu mücadelesinde Merve, başarılarına yenisini eklemek için mücadele edecek.

Bu haber toplam 2294 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.