Kaymaklı'nın cezası belli oldu

Kaymaklı'nın cezası belli oldu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu 8-12 Şubat 2020 tarihleri arasında oynanan K-Pet Süper Lig, K-Pet 1.Lig, U21 Ligleri ve U15 Ligi ile ilgili olarak toplandı.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu 8-12 Şubat 2020 tarihleri arasında oynanan K-Pet Süper Lig, K-Pet 1.Lig, U21 Ligleri ve U15 Ligi ile ilgili olarak toplandı.  Alınan kararlar şöyle;

 

Kaymaklı’ya puan silme cezası

Disiplin Kurulu, Süper Lig’de 17’nci haftada hafta Şht. Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan Küçük Kaymaklı– Düzkaya maçının kararını verdi. Kurul, Küçük Kaymaklı yöneticilerinin savunması sevk kararı maç tutanaklarını da değerlendirilip, tutanakların statülere aykırı olduğunu tespit ederek, Kaymaklı’ya -1 puan cezası verdi

 

Konyalıoğlu’na ceza

K-Pet Birinci Lig’in 18’inci haftasında Ergin Şahdur Stadı’nda oynanan Karşıyaka – Mesarya maçında maçın bitmesiyle birlikte Karşıyaka’nın malzemecisi Mehmet Cemal Konyalıoğlu’nun soyunma odasına gittiği sırada hakemlere yönelik darp girişimi, kişilik haklarına saldırı, küfür ve tehdit eylemlerinde bulunduğu tespit edilmişti. Disiplin Kurulu, tüm bu yaşananlardan dolayı Konyalıoğlu’na 1 müsabaka soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı, 2 müsabaka soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası verdi. Konyalıoğlu’na aynı zamanda 15 gün hak mahrumiyeti verildi.

 

Kerem Sünmez’e 90 gün hak mahrumiyeti

Disiplin Kurulu son olarak, geçtiğimiz hafta Rauf Raif Denktaş Stadı’nda oynanan Tatlısu Seracılar – Dipkarpaz KTFF U15 ligi 1. Grup müsabakasında Dipkarpaz Başkanı Kerem Sünmez’in hakeme yönelik sarf etmiş olduğu sözlerden dolayı Sünmez’e 90 gün hak mahrumiyeti cezası verilmesine oy birliği ile karar verildi.

h-002.jpg

Bu haber toplam 1360 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.