Kaymaklı’da bu sezon üçüncü ayrılık

Kaymaklı’da bu sezon üçüncü ayrılık

AKSA Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da 26’ncı hafta mücadelesi olan Mağusa Türk Gücü maçı sonrasında ayrılık yaşandı.

A+A-

Takımın teknik direktörü Çağan Çerkez ve ekibi, ligde kötü günler geçiren Kaymaklı’nın önünün açılması için istifasını yönetime iletti. Karşılıklı varılan anlaşma sonrası yollar ayrıldı. Bu gelişme sonrasında bu sezon Kaymaklı’da üçüncü ayrılık yaşanmış oldu.

Konu ile ilgili olarak kulüp sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı:

 

“Teknik direktörümüz Çağan Çerkez ile yapılan görüşmemiz sonrasında, teknik heyetin takımın önünün açılması adına istifa ettiğini yönetim kurulumuza bildirmiştir.

Karışılıklı istişare sonucunda teknik heyetin istifası kabul edilmiştir. Teknik heyete emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.”

 

Sezona Kadir Hakel yönetiminde başlayan Kaymaklı’da ikinci haftada Hakel ve ekibi ile yollar ayrılmış, takımın başına Hasan Topaloğlu getirilmişti. 14’üncü hafta sonunda Topaloğlu ile yaşanan yol ayrımıyla beraber Kaymaklı, 15’inci haftada Cihangir deplasmanına U16 antrenörü Kadri Alagöz nezaretinde çıkmış, ardından takımı Çağan Çerkez’e emanet etmişti.

Ligin ilk devresinde 8 puan toplayan Kaymaklı, ikinci devrede oynadığı 11 maçta 15 puan elde ederek 23 puana ulaştı. Kaymaklı şu anda 14’üncü sırada yer alıyor.

Bu haber toplam 804 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.