“Kayıp istemiyoruz”

“Kayıp istemiyoruz”

AKSA Birinci Lig ekiplerinden Miracle Değirmenlik teknik direktörü Özgü Bayraktar on ikinci haftada sahalarında oynayacakları Düzkaya maçı ile ilgili olarak açıklama yaptı.

A+A-

Son üç haftayı kayıpsız geçtiklerini ifade eden Bayraktar, Düzkaya maçını da kayıpsız geçip yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Son haftalarda kadrolarının daralmasına rağmen şans verdiği isimlerin performans anlamında takıma olumlu katkı sağladıklarını ifade eden Özgü Bayraktar, ligin ilk devresinin artık son düzlüğüne girdiklerini, bu nedenle kadroyu en iyi şekilde kullanıp yollarına kayıpsız devam edeceklerini belirtti.

Son haftalarda Hamitköy maçı hariç gol yemeyen bir takım olduklarını ve takım savunmasını çok iyi yaptıklarını söyleyen Bayraktar, son dönemde takım olarak olumlu işler yaptıklarını belirtti. Bayraktar, iyi giden bir mücadele, iyi giden bir ekip son periyotta 3’te 3 yaptıklarını ve 4’te 4 yapıp liderliklerini sürdürmek istediklerini aktardı.  

Bu haftaki Düzkaya maçı ile ilgili olarak Düzkaya’nın Coşkun Ulusoy ile iyi bir süreç yakaladığını bu nedenle zor bir haftanın kendilerini beklediğini söyleyen Bayraktar, kazanıp yollarına kayıpsız devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 381 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.