Kayaş: “Her branş kendine göre kararlar almalı”

Kayaş: “Her branş kendine göre kararlar almalı”

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Koordinatörü Tarkan Kayaş, koronavirüs salgını nedeniyle duran sporun durumunu değerlendirdi.

A+A-

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Koordinatörü Tarkan Kayaş, koronavirüs salgını nedeniyle duran sporun durumunu değerlendirdi. Kıbrıs Genç TV ekranlarında yayınlanan Kıral’ın Gündemi programına konuşan Kayaş, Bence herkes kendi branşına göre kararlar alırsa daha iyi olacak” ifadelerini kullandı.

 

Kayaş: “Bana göre ligler bitti”

Hentbol branşı ile ilgili görüşlerini aktaran Kayaş, kendisine göre hentbol liglerinin bittiği düşüncesinde olduğunu kaydetti. Federasyonun kulüp temsilcileri ile online olarak yaptığı toplantı hakkında konuşan Kayaş, “Toplantıda çok fazla bir yere varamadık ama bu yapılan toplantının erken olduğunu düşünüyoruz. Çünkü önümüzü göremiyoruz. Başkanımız eylül – ekim aylarında devam etmeyi önerdi. Ben kabul etmedim. Çünkü yabancı oyuncu gibi konularda sorunlar yaşanacak” dedi.

 

“Türkiye federasyonu ‘futbol gibi değiliz’ dedi”

Toplantıda ilerleyen zamanlarda yönetimin vereceği kararlarla bizlerle yeni bir görüşme yapılarak şekil verileceği kararı alındığını aktaran Kayaş, “Şu anda temmuz ağustos ayları için bir görüş var. Bu benim de görüşüm. Hükümetin kararlarını takip etmek, dış federasyonların alacağı kararları takip etmek gerektiği düşüncesindeyim. Türkiye federasyonu yaptığı açıklamada ‘biz futbol gibi değiliz’ diyerek basketbol, voleybol ve hentbolun ortak karar alması gerektiğini ifade etti. Bence herkesin kendi branşına göre kararlar alması daha iyi olacak” ifadelerini kullandı.

 

 

Bu haber toplam 8325 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.