Kasım’dan veda

Kasım’dan veda

Lefke’nin golcü oyuncusu Kasım Tağman 5 sezondur formasını giydiği Lefke’ye teşekkür etti

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke’nin golcü oyuncusu Kasım Tağman sosyal medyadan yaptığı açıklamayla 5 sezondur formasını giydiği Lefke kulübüne teşekkür etti. Golcü oyuncu, yaptığı paylaşımda, Lefke kulübüne sonsuz teşekkürlerini ileterek, bundan sonraki süreçte Mağusa Türk Gücü forması giymek istediğini dile getirdi. Bilindiği üzere, sarı yeşilli kulüp geçtiğimiz günlerde golcü oyuncuya teklifte bulunmuştu.

 

“Transferimde bana yardımcı olun”

Golcü oyuncu Kasım Tağman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Mağusa Türk Gücü’nden kendisine gelen teklifi değerlendirme kararı aldığını söyledi. Kasım’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde;

“5 sezondur formasını giydiğim bu sezon kaptanlığını yaptığım çocukluk aşkım olan bu takımdan bu sezon sonu kendi isteğimle bana gelen güzel bir teklif değerlendirme isteğimden ayrılma kararı aldım. Artık futbol hayatımı Mağusa Türk Gücü’nde geçirmek istediğimi açık şekilde söylemek isterim. Bana bu sezon kaptanlık görevini veren yönetim kuruluna sonsuz teşekkür ederim. Onlardan taraftardan isteğim bu kadar yıl verdiğim emeklere karşılık bana transferimde yardımcı olmalarını dilerim. Hakkınızı helal edin tekrar görüşmek dileğiyle…”

Bu haber toplam 2804 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.