Kartal’ın kralı geri döndü

Kartal’ın kralı geri döndü

Yenicami’de yaşanan gelişme sonrasında geçtiğimiz yıl siyah beyazlı forma ile gol kralı olan John Ebuka Okoye geri döndü.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami’de yaşanan süpriz gelişme sonrasında geçtiğimiz yıl siyah beyazlı forma altında gol krallığı yaşayan John Ebuka Okoye geri döndü. 2016 – 2017 sezonunda elde edilen şampiyonlukta kaydettiği 41 golle pay sahibi olan John, dün akşam adaya geldi. Nijeryalı golcü yeni sezonda yine Yenicami forması giyecek.

 

Bir yabancıdan vazgeçilecek

Sezon hazırlıkları çerçevesinde bir süredir denediği yabancı oyuncular arasında 3 oyuncu kontenjanını belirleyen Yenicami’de teknik direktör Sedat Devecioğlu, John Ebuka Okoye’nin dönüşü sonrası tatlı bir sıkıntı yaşıyor. Daha önce John Okoli, Candy Augustine ve Oshobe Oladele’yi kadroda tutma yönünde görüş bildiren Devecioğlu ve teknik heyet, John Ebuka Okoye’nin gelmesi ile birlikte bir yabancıdan vazgeçmek durumunda kalacak.

 

Büyük olasılıkla Augustine kiralanacak

Henüz hangi yabancı oyuncudan vazgeçeceği netlik kazanmayan Yenicami’de büyük olasılıkla Candy Augustine’in kiralanmasının gündemde olduğu öğrenildi. Hazırlık döneminde gösterdiği performansla beğenilen, kanat ve forvet hattında görev yapabilen Augustine’den vazgeçebilme ihtimali yüksek olan Devecioğlu’nun oyuncuyu kiralık olarak başka bir takıma gönderebileceği ihtimaller arasında.

Bu haber toplam 2193 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.