Kartal topbaşı yaptı

Kartal topbaşı yaptı

Yenicami yeni sezonun ilk saha çalışmasını ve resmi sezon açılışını gerçekleştirdi

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami, 2020 – 2021 futbol sezonuna yönelik resmi sezon açılışını ve ilk saha çalışmasını bugün yaptı. Yusuf Kaptan Sahası’nda yer alan çalışmada Akademi sporcularının yanı sıra Algın Özel Eğitim Merkezi öğrencileri de katıldı. A takım oyuncuları Algım ile bir gösteri maçı yaparken, Başkan Ali Vehid, yönetim kurulu üyeleri de çalışmayı yakından takip etti. İlk çalışmada izinli olan Hascan Kırmaz yer almadı. Hazırlık dönemini teknik sorumlu Özgü Bayraktar ve ekibi nezaretinde Süper Kupa karşılaşmasına kadar yoğun bir tempoda sürdürecek olan siyah beyazlılar, süreç içerisinde bir yurt içi kamp yapacak.

yenicami2.jpg

Vehid sakatlıksız bir sezon diledi

Yeni sezona yönelik açıklama yapan başkan Ali Vehid, öncelikle sakatlıksız ve kazasız bir sezon diledi. Yenicami’nin mücadele ettiği tüm kulvarlarda başa oynadığını, bu yıl da hedeflerin aynı olduğunu ifade eden Vehid, geride kalan sezonda oyuncuların gösterdiği özveriye teşekkür etti ve yeni sezonda takımın aynı ciddiyetle çalışarak sahada mücadele edeceğine inancının tam olduğunu belirtti.

yenicami4.jpg

Bayraktar'dan şampiyonluk vurgusu

İlk çalışma öncesi takıma hitap eden teknik sorumlu Özgü Bayraktar, pandemi sürecinden sonra uzayan futbol sezonunun ardından en az süre dinlenen takımlardan olduklarını belirterek, geride kalan sezonun son periyodunda ve yoğun geçecek hazırlık döneminde takımın gösterdiği özveriye teşekkür etti. “Ciddi ve zor bir hazırlık periyodu içerisine gireceğiz” diyen Bayraktar, “Ülkenin bulunduğu zor şartlar içerisinde tamamen odaklanmak istediğimiz geçtiğimiz yıl olduğu gibi futbol olacak. Geçen sezonu iki kupa ile tamamlamıştık. Bu sene almadığımız şampiyonluk kupasını da müzemize götürmek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 2177 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.