Kartal kupasını kaldırdı

Kartal kupasını kaldırdı

Süper Lig şampiyonu Yenicami, Cihangir'e 2-0 mağlup olurken, karşılaşmanın ardından kupasını düzenlenen törenle kaldırdı.

A+A-

ŞAMPİYON KUPASINI ALDI... K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu garantileyen Yenicami, kupasını oynadığı Cihangir karşılaşmasının ardından aldı. Yenicami’ye kupasını takdim eden Başbakan Tufan Erhürman, Yenicami’nin altyapıya verdiği öneme değinerek, “Umarım çocuklar başarıların daha büyüklerini uluslararası alanda kutlama şansı yakalar” dedi

 

CİHANGİR KAZANDI, RAHATLADI... Karşılaşmanın 90 dakikasının sonunda ise Cihangir 2-0’lık skorla galip geldi. Ertan’ın penaltı ve Quincy’nin golleri ile galibiyete uzanan Cihangir, Play-out oynamamayı garantiledi


 

K-Pet Süper Lig’in 29’uncu haftasında geçtiğimiz hafta şampiyonluğu garantileyen Yenicami, Cihangir karşılaşması sonrasında şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı. Siyah beyazlılar as kadrosundan birçok eksikle mücadele ettiği Cihangir karşısında 2-0 mağlup oldu. Cihangir’e galibiyeti getiren golleri 37’nci dakikada penaltıdan Ertan Bulut, 85’inci dakikada da Quincy Osei kaydetti. Cihangir bu galibiyetle ligin tamamlanmasına bir maç kala 42 puana yükselerek Play-out oynamamayı garantiledi. Yenicami ise 61 puanda kaldı.

 

yak-cih-haberici.jpg

 

Kupa törenle Yenicami’nin ellerinde

Karşılaşmanın ardından düzenlenen törenle Yenicami kupasını kaldırdı. Tribünler önünde kurulan platforma oyuncular tek tek çağrıldı. Oyunculara madalya ve kupalarını Başbakan Tufan Erhürman, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu takdim etti.

 

Erhürman: “Bu yıl da başarınızı taçlandırdınız”

Törende konuşan Başbakan Erhürman Yenicami’nin başarısını şu sözlerle kutladı: “Yenicami camiasını gönülden kutluyorum. Son yılların en başarılı takımların başında geliyor. Bu yıl da başarınızı taçlandırdınız. Ben sizi şampiyonluktan ayrı da kutlamak istiyorum. Yenicami’nin altyapıya verdiği önem gözle görülür bir durumda. Umarım onlar bu başarıların büyüklerini uluslararası alanda da kutlama şansı yakalayacaklar. Bütün Yenicami camiasına şampiyonluk hayırlı olsun”

 

STAT: Atatürk Stadı

 

HAKEMLER: Serkan Şimşek***, Fatih Bardakçıoğlu***, Emre Çevikdal***

 

YENİCAMİ

Ercan Samancıoğlu*

Eray O. Halil*

(Dk.45 Bünyamin)*

Oladele Oshabe*

Mehmet Altın*

Ünal Kaya*

Tansel Ekingen*

(Dk.45 Yasin)*

Mehmet Göktaş*

John Ebuka*

John Okoli*

Hasan Ulukök*

Farouk Dadzie*

(Dk.57 O. Şanverdi)*

 

TD: Sedat Devecioğlu

 

CİHANGİR

Raif Pehlivan**

Erol Aksunlar**

Ertan Bulut**

Salih Say**

Mikail Sivri**

Ozotite Smart**

(Dk.81 Musa)*

Quincy Osei**

Chinonso Offor**

Fırat Ersalan**

(Dk.76 Nurettin)*

Çağlar Toklu**

Ali Öztürk**

(Dk.45 Doğan)*

 

TD: Toygar Davulcu

 

GOL: Dk.37 Ertan Bulut(P), Dk.85 Quincy Osei (Cihangir)

KIRMIZI KART: Dk.87 John Ebuka (Yenicami)

Bu haber toplam 1661 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.