Kartal bir türlü kanatlanamadı

Kartal bir türlü kanatlanamadı

Süper Lig ekiplerinden Yenicami bu sezon henüz daha galibiyetle tanışmayan 4 ekipten biri… Siyah beyazlıların istatistiklere göre son 10 sezonda en kötü performansı göstermesi dikkat çekiyor.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig’de şu ana kadar henüz galibiyetle tanışmayan ekiplerden biri olan Yenicami, son 10 sezonun en kötü başlangıcını yaptı. Şu anda sadece 3 puanı olan siyah beyazlı ekibin 4 haftada sadece 4 gol atması da dikkat çekti.

İstifaların gölgesinde 5’inci haftaya hazırlanan Yenicami, bu hafta Küçük Kaymaklı’yı konuk edeceği maçı kazanıp çıkışa geçmek istiyor.

 

Yenicami’nin 4 haftası…

3 BERABERLİK, 1 MAĞLUBİYET… Yenicami, geçen bu 4 haftada Merit Alsancak Yeşilova, Baf Ülkü Yurdu ve Lefke ile berabere kaldı, Mesarya deplasmanından da mağlup oldu. 

Yenicami, geride kalan 4 haftada çıktığı 4 karşılaşmada henüz galibiyet alamadı. İlk haftada Merit Alsancak Yeşilova’yı konuk ettiği maçta son anlarda 1 puanı çıkaran siyah beyazlı ekip, 2’nci haftada Baf Ülkü Yurdu maçında da galibiyeti son anlarda yediği golle kaçırdı. Ligin 31’üncü haftasında Lefke’yi konuk eden kartal, bu maçta da berabere kaldı. Son olarak geçtiğimiz gün ligin 4’üncü haftasında Mesarya’ya konuk olan siyah beyazlı ekip bu maçta 1-0 kaybetti ve sezonun da ilk mağlubiyetini almış oldu.

4 haftada 3 beraberlik, 1 de mağlubiyeti bulunan Yenicami, 3 puanla ligin 12’nci sırasında bulunuyor. Siyah beyazlıların gol yollarında sıkıntı çekmesi de dikkat çeken bir diğer unsur oldu. 4 haftada sadece 4 gol fileleri sarsan Yenicami, kalesinde 5 gol gördü.

 

İstifalar başladı…

Siyah beyazlı ekipte kötü gidiş istifaları da beraberinde getirmeye başladı. Siyah beyazlı ekibin Yönetim Kurulu üyesi Şenol Karayel ve teknik heyette bulunan Oğuz Karayel hafta başında görevlerinden istifa ettiklerini açıklayarak Yenicami’ye başarı dileklerinde bulundu.

 

Rakip Küçük Kaymaklı

Siyah beyazlı ekip, kötü gidişin ve buna bağlı olarak da istifaların gölgesinde 5’inci hafta maçı hazırlıklarına başladı. Kartal, ligin 5’inci haftasında bir diğer başkent ekibi Küçük Kaymaklı’yı konuk edecek. Yenicami, derbi maçını kazanıp, çıkışa geçmek istiyor. Yenicami ile Küçük Kaymaklı, 17 Ekim Pazar günü Atatürk Stadı’nda kozlarını paylaşacak, karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.


Son 10 sezonun en kötüsü…

Son 10 ­sezonda 4 şampiyonluğu bulunan Yenicami, bu sezon lige istediği gibi başlayamadı. Siyah beyazlılar, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) internet sitesinden elde edilen verilere göre, son 10 sezonun en kötü performansını çizdi. Daha önce şampiyon olmadığı sezonlar da dahil olmak üzere 4 maçta 4 galibiyet alarak adından söz ettiren Yenicami, bu sezon bu beklentilerin altında kaldı.

1-083.jpg

Bu haber toplam 715 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.