Karşıyaka, şike iddiası ile KTFF’ye başvuru hazırlığında

Karşıyaka, şike iddiası ile KTFF’ye başvuru hazırlığında

AKSA Süper Lig ekiplerinden Karşıyaka, Birinci Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Miracle Değirmenlik hakkında şike iddiası ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na başvuru yapacak.

A+A-

Konu ile ilgili olarak açıklamayı Karşıyaka Başkanı Umut Düzdaban, Genç TV ekranlarında yayınlanan Vizyon Futbol programına yaptı. Düzdaban gerekli düzenlemeleri yaparak KTFF’ye başvuracaklarını belirtti.

 

Daha önce başvuru için KTFF ile temasa geçtiklerini ancak gerekli düzenlemelerin yapılmasının kendilerinden istendiğini, bu çerçevede düzenlemeleri yapacaklarını belirten Umut Düzdaban, “1-2 güne istedikleri şekilde yapacağız. Her şey ispatlıdır. Bir şikayetimiz olduğunu, izin verilirse bunları sunmak istediğimizi söyledik” dedi.

 

“Yarın artık gerekeni yapıp, düzenleyip ilerleyeceğiz” diyen Karşıyaka Başkanı Umut Düzdaban, ellerinde Whatsapp görüşmeleri, futbolculara sunulan teklifler, teklifler yapılırken video görüntüleri olduğunu Hüseyin Kıral ve Şükrü Burağan’a iddia etti.

 

“Biz sustukça bizim kendi içimizde sorgulanmaya başlandı” diyerek sözlerini sürdüren Umut Düzdaban, “Daha fazla mağdur olmama adına bunu yapmak zorundaydık, artık ne yapılacaksa Futbol Federasyonu karar verecek” ifadelerini kullandı.

 

Ne olmuştu?

Northernland Kıbrıs Kupası çeyrek finalinde Miracle Karşıyaka ile Miracle Değirmenlik eşleşmiş, ilk maçta yaşanan gelişmeler, oyunculara teklif yapıldığı iddiaları ile beraber Karşıyaka, geçtiğimiz hafta sponsorluk anlaşmasını sonlandırarak isminden Miracle ibaresini kaldırmıştı.

Bu haber toplam 2576 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.