Karadeniz 61’in bileği bükülmedi

Karadeniz 61’in bileği bükülmedi

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenen İktsatbank Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Lig’de şampiyonlar Pazar günü oynanan final karşılaşmaları ile belirlendi.

A+A-

Normal süreleri ve uzatmaları eşitlikle sonuçlanan karşılaşmalarda rakiplerine penaltılarla üstünlük sağlayan Kaplıca Karadeniz 61, Pile ve Mevlevi takımları adlarını şampiyon olarak BTM 1. Lig’e yazdırdı.

Şampiyonluk sevinci yaşayan ekiplerden Kaplıca Karadeniz 61 takımı, yenilgisiz olarak mutlu sona ulaştı. 7. Grup’ta oynadığı 10 karşılaşmada 7 galibiyet ve 3 beraberlikle lider olarak 2. Tur’a yükselen Kapılca, bu turda Pınarbaşı’nı 61, finalde de SFC Boğaziçi’ni normal süresi ve uzatmaları 1-1 tamamlanan maçta 6-4’lük penaltı atışları sonunda yenerek şampiyon oldu. Oynadığı 12 karşılaşmada bileği bükülmeyen Kaplıca Karadeniz 61, yenilgisiz şampiyonluğunu ilan etti.

 

Pile ve Mevlevi tek yenilgi aldı

Şampiyonluk sevinci yaşayan diğer ekipler Pile ve Mevlevi, 12 maçlık maratonda sadece bir kez yenildi. 2. Grup’ta oynadığı 10 karşılaşmada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Mevlevi, 2. Tur’da Yeşiltepe Ilgaz’ı 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. Finalde normal süresi ve uzatmaları 3-3 tamamlanan maçta penaltılarla Aslanköy’ü 8-7 yenen Mevlevi şampiyonluğunu ilan etti. Mevlevi ayrıca grubunu ikinci tamamlayarak şampiyon olan tek takım oldu.

Pile ise 5. Grup’ta oynadığı 10 karşılaşmada 9 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşayarak lider bir üst tura yükseldi. 2. Tur’da Gayretköy’ü tek golle geçerek finale yükselen Pile, finalde normal süresi ve uzatmaları golsüz tamamlanan maçta Ağırdağ Boğaz’ı penaltılarla 6-5 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Bu haber toplam 568 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.