Karadağ’da galibiyet arayacaklar

Karadağ’da galibiyet arayacaklar

Süper Lig’in 3’üncü haftasında Lefke, Göçmenköy’ü konuk edecek

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in 3’üncü haftasında yarın Lefke ile Göçmenköy Karadağ’da karşı karşıya geliyor. Ligin ilk iki haftasında galibiyet çıkaramayan ikim takım da bu karşılaşmayı kazanarak, çıkış yakalamak istiyor. İki takımın teknik direktörü YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunarak maçı kazanmak için her şeyi yapacaklarını belirtti.

 

Solkanat: “Ev sahibi avantajını iyi kullanıp, kazanma hedefindeyiz”

img_9881.jpg

Lefke teknik direktörü Mehmet Solkanat, ilk iki haftada iyi futbol oynadıklarını ancak yabancı oyuncu sıkıntısı yaşadıklarından dolayı bu durumun takımı olumsuz yönde etkilediğini dile getirdi. 3’üncü haftada Göçmenköy’ü konuk edeceklerini hatırlatan deneyimli teknik adam, ev sahibi avantajını kullanarak maçı kazanmak istediklerini söyledi. Solkanat; “İlk iki haftada yabancı oyuncular konusunda sıkıntılar yaşadık. Yabancı oyunculardan dolayı takımda bir türlü güç birliğini elde edemedik ve istediğimiz sonuçları alamadık. Bu hafta lige sil baştan başlıyoruz. Karşımızda yeni bir ekip var. Göçmenköy, iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Onlar da ilk iki haftada zorlu maçlar oynadı. İki takım da bu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Bildiğiniz üzere maç Lefke’de. Biz ev sahibi avantajını iyi kullanıp, kazanmak istiyoruz. Maça çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Umarım, centilmence bir maç olur” şeklinde konuştu.

 

 Yürekli: “Kuzey Kıbrıs’ın en zor deplasmanına gidiyoruz”

img_4814.jpg

Ligin yeni ekibi Göçmenköy’ün teknik patronu Kemal Yürekli de maç hakkında değerlendirmelerde bulundu. Lefke’nin Kuzey Kıbrıs’ın en zor deplasman maçı olduğunu belirten genç teknik adam, buna rağmen galibiyet parolasıyla oraya gideceklerini ifade etti. Yürekli; “İlk iki haftada Doğan Türk Birliği ve Mağusa Türk Gücü gibi şampiyonluğa oynayan takımlarla oynadık. Ne yazık ki, bu maçlardan sadece 1 puan alabildik. Bu hafta zorlu bir Lefke deplasmanına gidiyoruz. Rakibimiz Lefke’yi geçen hafta Doğan Türk Birliği maçında izleme fırsatı buldum. Bana göre ilk yarım saatlik bölümde iyi oynadılar. İkinci yarıya da iyi başladılar ancak Doğan Türk Birliği, tecrübesini konuşturarak skoru yakaladı. Bana göre Lefke, deplasmanı ligin zor deplasmanıdır. Onların da durumu ortada ve bizim karşımızda kazanıp, çıkış aramak istiyorlar. Lefke’ye çekinmeden gideceğiz. Maçı kazanmak için de her şey yapacağız. Hafta içinde yoğun bir tempoyla çalıştık. Çalışmadan iyi yerlere gelemezsiniz. Güzel bir maç geçmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.

 

İki takımın da 1 puanı bulunuyor

Lefke ve Göçmenköy takımları ligin ilk iki haftasında 1’er puan toplayabildi. Lefke, ilk hafta Hamitköy deplasmanından 1-1’lik skorla dönerken 2’nci haftada sahasında Doğan Türk Birliği’ne karşı 4-1 kaybetti. Göçmenköy ise ilk hafta konuk olduğu Doğan Türk Birliği’ne 4-0 mağlup olurken, 2’nci haftada Mağusa Türk Gücü ile 0-0 berabere kaldı. 

Bu haber toplam 1271 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.