Kaptandan çifte kupa vurgusu

Kaptandan çifte kupa vurgusu

Mağusa Türk Gücü kaptanı Yasin Kurt, geçtiğimiz yılki başarıyı tekrarlamak istediklerini belirtti

A+A-

Süper Lig lideri Mağusa Türk Gücü kaptanı Yasin Kurt: “Takımımızın güzel bir uyum içerisinde olduğunu, çok kaliteli futbolculardan oluştuğunu ve bununda sahaya yansıdığını söyleyebilirim. amaçlarının bunu sezon sonuna kadar taşıyarak geçen yılki gibi iki kupayı camialarına hediye etmek”

Halit Dağ

Süper Lig lideir Mağusa Türk Gücü kaptanı Yasin Kurt, ligdeki gidişatlarını ve Nicosia Group Kıbrıs Kupası ile ilgili görüşlerini YENİDÜZEN’e aktardı. Kurt takım olarak kaliteli oyunculardan oluştuklarını, güzel uyumlarını sahaya yansıttıklarını, amaçlarının bunu sezon sonuna kadar taşıyarak geçen yılki gibi iki kupayı camialarına hediye etmek olduğunu söyledi.

 

Kurt: “Amacımız geçen yılki gibi çifte kupayı camiaya armağan etmek”

“Öncelikle takımımızın güzel bir uyum içerisinde olduğunu, çok kaliteli futbolculardan oluştuğunu ve bununda sahaya yansıdığını söyleyebilirim” diyen kaptan Yasin Kurt, “Şu ana kadar hemen hemen her şey istediğimiz gibi gidiyor. Amacımız bunu sezon sonuna kadar taşıyıp geçen seneki gibi her iki kupayı da camiamıza armağan etmek” şeklinde konuştu.

 

“Kupa ve lig farklı olabiliyor”

“Ligde uzun bir galibiyet serimiz var ve bunu devam ettirmek istiyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Yasin Kurt, “Kupada ise mağlup olmamıza rağmen turu geçtiğimiz için mutluyuz. Kupa ve lig maçları farklı oluyor. Ligin uzun vadede telafisi var belki ama kupa öyle değil. Motivasyonu ve atmosferi biraz daha farklı oluyor” dedi. Ülkemizde özellikle ligin gidişatına göre bazı kulüplerin sezon boyunca tek hedefi kupa olduğunu ve bu maçlara daha farklı bir motivasyonla çıktıklarını belirten Yasin Kurt, “Bu da kupa maçlarımızın zorluk derecesini bir o kadar daha artırıyor. İstenilen ve alışagelmiş futbolumuzu bazen sahaya yansıtamadığımız oluyor ki bu gayet normal. Avrupa’da bile bunun çok örneği var” dedi.

 

“Kim kiminle eşleşirse eşleşsin, erken final niteliğinde olacak”

“Mağlup olmamıza rağmen turu geçtiğimiz ve yarı finale kaldığımız için mutluyuz” diyen Yasin Kurt, “Yarı finale kalan diğer takımlarda çok kaliteli. Zaten bu takımlarla oynadığımız ligdeki karşılaşmalarımızda zorluk derecesi yüksek maçlardı. Yarı finale yükselen 4 takım da bence hak ederek bu konumda bulunuyor” dedi. Kim kiminle eşleşirse eşleşsin her iki eşleşme de erken final niteliğinde olacağını vurgulayan Yasin Kurt, “Amacımız yakalamış olduğumuz istikrarı sezon sonuna kadar sürdürmek, ligde ve kupada geçen sezonki başarımızı tekrarlamak. Bunu başarabilecek güçteyiz ve umarım sezonu yine çifte kupayla kapatırız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 2116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.